HBO Organisatieverandering en -cultuur (LOI)

Opleidingsniveau

Meer informatie

Download brochure

Opleider

LOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Dit korte HBO-programma maakt je bewust van de relatie tussen organisatieverandering en cultuur en leert je veranderingen succesvol managen.

Studie informatie

  • Begeleiding door professionals met veel ervaring in de praktijk.
  • Inclusief alle benodigde vakliteratuur, geen extra kosten.
  • Geen vooropleiding vereist.
 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Vrijwel iedere manager heeft te maken met organisatieverandering. Iedere organisatie probeert zichzelf immers steeds verder te verbeteren en te optimaliseren. Verandering kan echter pas succesvol plaatsvinden wanneer ook de cultuur van een organisatie of organisatie-onderdeel verandert.Met de opleiding HBO Organisatieverandering en cultuur word je je bewust van de impact die verandering heeft op de cultuur en doe je de kennis op om dit in goede banen te leiden. Na afronding ben je in staat om veranderingen succesvol te managen.Met het diploma van het korte HBO-programma Organisatieverandering en cultuur toon je aan over kennis en vaardigheden op HBO-niveau te beschikken. Na afronding kun je bij doorstroming naar een bacheloropleiding Management vrijstelling aanvragen voor de inhoudelijk overeenkomende module(s).
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 3.108,-
Examenkosten: € 708,-
Inschrijfgeld: € 75,-

Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

HBO Organisatieverandering en -cultuur (LOI)

Opleidingsniveau

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

LOI

Groei door. Met een opleiding die zich aanpast aan jou.

De LOI is in bijna 100 jaar uitgegroeid tot de bekendste opleider van Nederland, met meer dan 1000 opleidingen en jaarlijks ruim 100.000 studenten. Onze kracht en missie: kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk maken voor iedereen. Bij de LOI studeer je dan ook altijd op de meest flexibele manier. Of je nu kiest voor een thuisstudie, met docentbegeleiding via internet of voor onze nieuwste Klassikaal+-methode, die lessen op locatie afwisselt met bijeenkomsten online. Met keuze uit een breed scala aan erkende en geaccrediteerde MBO- en HBO-opleidingen en een groot aantal korte programma’s en cursussen, is er altijd een opleiding die bij je past.