Masterclass Strategische Online Marketing

3 dagen - Inzicht in de rol van online marketing op strategisch niveau

Vanaf

€ 2.205,55

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

SRM

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bieden chatbots een meerwaarde voor jouw organisatie of zijn ze te foutgevoelig? Plaats je dezelfde content op al je kanalen? Of zorg je voor een gevarieerd aanbod dat elkaar versterkt? Het zijn enkele vragen waar je in deze training Masterclass Strategische Online Marketing mee aan de slag gaat. Doordat je de onderwerpen kunt plaatsen in het totaal aan organisatieprocessen en -strategieën, ben jij dé aangewezen persoon om het management te adviseren omtrent ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Wat ga je leren

  • Je bent bekend met de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van online communicatie
  • Je begrijpt hoe je online mogelijkheden kunt inzetten binnen je organisatie
  • Je kunt online en offline media elkaar laten versterken
  • Je hebt inzicht in de strategische aspecten van online marketing en kunt het management adviseren over marketingstrategieën

Voor wie

Als marketing- of communicatieprofessional houd jij je veel bezig met het communiceren richting je doelgroep. Om meer inzicht te krijgen in de mogelijkheden van online wil jij je verdiepen in de ontwikkelingen binnen het online domein en de rol die zij kunnen spelen binnen je marketing- of communicatiestrategie.

Deze training wordt verzorgd op C-niveau, hét niveau voor de medior en senior marketingprofessionals die zich verder willen ontwikkelen op tactisch en strategisch niveau.

Programma

In deze training Masterclass Strategische Online Marketing ontwikkel je inzicht in online marketing en in businessmodellen. Ook ontdek je hoe je nieuwe technologie kunt inzetten ten behoeve van je organisatie. Hierdoor begrijp je goed welke gevolgen marketingacties hebben op de marketingstrategie en organisatiedoelen en kun je zelf bijdragen leveren aan de te ontwikkelen marketingstrategie. Je verdiept je onder meer in de samenhang tussen online en offline media en de rol die marketing automation kan spelen binnen je organisatie. Tijdens de training word je begeleid door docenten met ruime ervaring in het vakgebied.

Toptrainers uit de praktijk

De trainers van SRM zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied en staan midden in de praktijk. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en spelen in op vernieuwingen in het bedrijfsleven en de samenleving. Zij geven hun kennis en vaardigheden door op een enthousiaste en duidelijke wijze, waardoor jij je sterk ontwikkelt.

Vervolg

Wil je na de training Masterclass Strategische Online Marketing nog meer leren? Misschien is een van de volgende opties interessant voor jou:

  • SRM Executive Master Digital Marketeer C
  • SRM Executive Master Customer Centric Strategy C

 

Masterclass Strategische Online Marketing

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure