Managementvaardigheden

Als leidinggevende moet je niet alleen beschikken over de juiste kennis, maar ook over een flinke dosis...

Lees verder >

Als leidinggevende moet je niet alleen beschikken over de juiste kennis, maar ook over een flinke dosis managementvaardigheden. Zo moet je bijvoorbeeld...

Lees verder >

Als leidinggevende moet je niet alleen beschikken over de juiste kennis, maar ook over een flinke dosis managementvaardigheden. Zo moet je bijvoorbeeld je team kunnen motiveren en inspireren. Deze vaardigheden...

Lees verder >

Managementvaardigheden: 185 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (185)

3 dagen Trainingen vanaf € 2.141,70 incl. BTW Dag Landgoedhotel Woodbrooke 1e startmoment: 24-04-2024 STAP
2 dagen Trainingen vanaf € 1.082,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 03-05-2024
2 dagen Trainingen vanaf € 840,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 03-05-2024
3 dagen Trainingen vanaf € 1.082,95 incl. BTW Dag 2 locaties 1e startmoment: 08-05-2024

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Managementvaardigheden

Als leidinggevende moet je niet alleen beschikken over de juiste kennis, maar ook over een flinke dosis managementvaardigheden. Zo moet je bijvoorbeeld je team kunnen motiveren en inspireren. Deze vaardigheden helpen je om processen en personen succesvol aan te sturen. Het is trouwens niet alleen interessant voor leidinggevenden om deze vaardigheden te ontwikkelen. Ook voor projectleiders zijn managementvaardigheden een waardevolle toevoeging aan hun vakkennis. Daarom vind je op Opleiding.nl een breed aanbod opleidingen en trainingen om je managementvaardigheden optimaal te ontwikkelen.

Wat zijn managementvaardigheden?

Managementvaardigheden zijn de vaardigheden die je als leidinggevende moet bezitten om je werk goed uit te kunnen voeren. Denk bijvoorbeeld aan plannen, communiceren, delegeren, probleemoplossend denken en besluitvaardigheid. Sommige vaardigheden beheers je misschien al van nature, andere vaardigheden zul je moeten ontwikkelen. Welke dat precies zijn, hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het soort organisatie waarin je leidinggeeft, de behoeften van je team en ontwikkelingen binnen je organisatie. Is er een grote verandering op komst? Dan heb je de juiste vaardigheden nodig om je medewerkers hierin mee te krijgen. Of misschien heeft jouw team wel veel behoefte aan een coachend manager, maar heb jij van nature een meer dirigerende aanpak. Door de juiste managementvaardigheden te ontwikkelen kun je je werk niet alleen effectiever uitvoeren, maar ook met meer plezier.

Opleidingen managementvaardigheden op elk niveau

Wil jij je managementvaardigheden verder ontwikkelen? Dan ben je bij Opleiding.nl aan het juiste adres. Hier vind je een breed aanbod aan opleidingen en trainingen op het gebied van managementvaardigheden. Van korte training tot compleet en praktijkgericht programma op HBO-niveau. Kies bijvoorbeeld voor de HBO Managementvaardigheden. Hiermee ontwikkel je een breed scala aan vaardigheden op het gebied van effectief leidinggeven, communiceren en beïnvloeden.

Populaire opleidingen en trainingen managementvaardigheden

Wil jij graag een opleiding of training managementvaardigheden volgen, maar weet je niet goed welke? Dan is het goed om eerst na te denken over welke vaardigheden jij nodig hebt in jouw werk. Wil je bijvoorbeeld beter worden in het voeren van coachinggesprekken of wil je effectiever leren communiceren? Onderstaande opleidingen en trainingen worden vaak gekozen door andere leidinggevenden:

 

Meer weten?

Twijfel je nog over welke opleiding of training managementvaardigheden het best bij jou past? En heb je behoefte aan studieadvies? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.