Online ontwikkelscan (EVC Centrum Nederland)

Vanaf

€ 302,50 incl. BTW

Opleidingsniveau

Overig

Meer informatie

Download brochure

Opleider

EVC Centrum Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Ben jij je al aan het voorbereiden op de functioneringsgesprekken van je medewerkers en heb je input nodig? Of wil jij graag op een laagdrempelige manier antwoord hebben op de vraag hoe jouw medewerker verder kan groeien in een functie? De online ontwikkelscan helpt je om hierachter te komen.De online ontwikkelscan is een gecombineerde meting van de prestaties en het potentieel van je medewerker. Je krijgt inzicht in de competenties en ontwikkelmogelijkheden en je snapt welke voorkeursrollen en drijfveren de medewerker heeft. Deze uitslag kan jullie helpen om de (ontwikkel)doelen van de medewerker vast te stellen. Samen kunnen jullie achterhalen hoe deze persoonlijke doelen aansluiten bij de organisatiedoelen en hoe die elkaar kunnen versterken.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Ben jij je al aan het voorbereiden op de functioneringsgesprekken van je medewerkers en heb je input nodig? Deze online ontwikkelscan helpt je om hierachter te komen.

De online ontwikkelscan bestaat uit drie onderdelen die samen een compleet beeld geven. Je medewerker maakt de assessments online. Jullie ontvangen de eindrapportage per mail. De verschillende onderdelen zijn:

  • Beroepskeuze-overzicht: in deze test ontdek je welke beroepen en werkvelden passen bij de interesses van je medewerker. Van tevoren kiezen jullie het werk- en denkniveau waarop we de test doen.
  • Competentie(aanleg): in deze test krijg je overzichtelijk op een rij wat de sterke en zwakke punten van de medewerker zijn, en hoeveel aanleg er is om deze competenties verder te ontwikkelen.
  • Voorkeursrollen en drijfveren: in deze test wordt gemeten wat voor voorkeursrollen (kleuren) en waarden iemand heeft – en waarom. Zo begrijp je wat iemand werkelijk beweegt.Voor een werkgever die wil werken aan de ontwikkeling van medewerkers. Je wilt weten waar ze staan, welke mogelijkheden er zijn en waar hun potentieel ligt, zodat zij hun ontwikkeldoelen kunnen bepalen. Ideaal bijvoorbeeld ter voorbereiding op het doelstellingengesprek. Ben jij werknemer en lijkt de uitslag van deze test je interessant voor jezelf? Dan kun je hem uiteraard ook zelf doen – of je nu aan het begin van je loopbaan staat, of dat je al veel verder bent.
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Competentie ontwikkelprogramma: € 302,50

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Online ontwikkelscan (EVC Centrum Nederland)

Opleidingsniveau

Overig

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure