Ervaringsprofiel (EVC Centrum Nederland)

Vanaf

€ 1.802,90 incl. BTW

Opleidingsniveau

Overig

Meer informatie

Download brochure

Opleider

EVC Centrum Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

Je wilt een nieuwe stap in je loopbaan zetten, maar weet niet in welke richting. Herken je dat? Laat je dan eens informeren over het opstellen van een Ervaringsprofiel (EVP).Het is een van de methoden die wij bieden en je bent daarmee enorm geholpen. Soms is het immers lastig te overzien wat de optimale volgende carrièrestap is. Misschien denk je aan een (vervolg)opleiding. Of je hebt je zinnen gezet op een nieuwe functie. Maar dan is het wel belangrijk om te weten waar je talenten liggen, in welke functie je optimaal tot je recht komt. Dat wordt helder tijdens een EVP-procedure. In het Ervaringsprofiel worden je (werk)ervaring en uw kernkwaliteiten beschreven. Daardoor krijg je meer zelfinzicht. En weet je welke kant je op moet. Dat kan overigens ook het volgen van een EVC-procedure zijn.  

Inhoud

Een Ervaringsprofiel (EVP) is een verslag waarin je kennis, ervaring en vaardigheden staan beschreven. Het Ervaringsprofiel ontvang je nadat je een traject hebt doorlopen, waarin je de nodige inzichten opdoet.  Zo weet je waar je staat. En heb je een duidelijk vertrekpunt voor de volgende stap in je loopbaan. Of voor de opleiding die je het best kunt volgen. Maar vooral sta je sterker op de arbeidsmarkt. Immers, in het eindverslag staat zwart-op-wit dat je geschikt bent voor een bepaalde functie of opleiding. En tijdens een sollicitatiegesprek leg je het als bewijsstuk op tafel.De kwaliteit van de EVP-procedure en het eindverslag wordt gewaarborgd door ons HKK-keurmerk (Hobéon Keurmerk voor Kwaliteit). Wat staat er precies in dit eindverslag?Je relevante werkervaringJe kernkwaliteiten op basis van je (werk)ervaring en gemaakte Assessment(s)Je Assessmentuitslag(en)Een vernieuwd cv (in geval van loopbaanadvies)Een persoonlijk loopbaan- of opleidingsadvies

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Je wilt een nieuwe stap in je loopbaan zetten, maar weet niet in welke richting. Herken je dat? Laat je dan eens informeren over het opstellen van een Ervaringsprofiel (EVP).

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Inschrijfprocedure

Je vult een intakeformulier in.Je voert het eerste gesprek met je Ervaringscoach en kiest je Assessment.Je maakt het digitale Assessment.Je bouwt een portfolio op van alle belangrijke documenten.Je ontvangt het eindverslag: het Ervaringsprofiel.Je krijgt een vervolgadvies.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Competentie ontwikkelprogramma: € 1.802,90

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Ervaringsprofiel (EVC Centrum Nederland)

Opleidingsniveau

Overig

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure