• Home
  • Trainingen Juridisch

Trainingen Juridisch

Op deze pagina vind je ons aanbod met juridische trainingen van gerenommeerde opleiders. Doordat wet- en regelgeving regelmatig verandert, is het voor...

Lees verder >

Op deze pagina vind je ons aanbod met juridische trainingen van gerenommeerde opleiders. Doordat wet- en regelgeving regelmatig verandert, is het voor juridisch medewerkers extra belangrijk om hun kennis continu op peil te houden. Kies hiervoor een passende...

Lees verder >

Op deze pagina vind je ons aanbod met juridische trainingen van gerenommeerde opleiders. Doordat wet- en regelgeving regelmatig verandert, is het voor juridisch medewerkers extra belangrijk om hun kennis continu op peil te houden. Kies hiervoor een passende training uit ons aanbod uit en schrijf je vandaag nog in. Heb je behoefte aan gratis persoonlijk advies...

Lees verder >

Trainingen Juridisch: 14 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Trainingen (11) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Vakopleiding (1) In een vakopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

In een vakopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

1 maand Vakopleiding € 571,75

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Trainingen Juridisch

Op deze pagina vind je ons aanbod met juridische trainingen van gerenommeerde opleiders. Doordat wet- en regelgeving regelmatig verandert, is het voor juridisch medewerkers extra belangrijk om hun kennis continu op peil te houden. Kies hiervoor een passende training uit ons aanbod uit en schrijf je vandaag nog in. Heb je behoefte aan gratis persoonlijk advies bij het maken van jouw keuze? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op.