Spaans

Wil jij graag de Spaanse taal leren? En ben je op zoek naar een opleiding of cursus Spaans op jouw niveau?...

Lees verder >

Wil jij graag de Spaanse taal leren? En ben je op zoek naar een opleiding of cursus Spaans op jouw niveau? Dan vind je op Opleiding.nl een uitgebreid...

Lees verder >

Wil jij graag de Spaanse taal leren? En ben je op zoek naar een opleiding of cursus Spaans op jouw niveau? Dan vind je op Opleiding.nl een uitgebreid aanbod van de beste opleiders in Nederland. Leer vloeiend...

Lees verder >

Spaans: 3 opleidingen

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
STAP-budget
Duur
Filteren

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Spaans

Wil jij graag de Spaanse taal leren? En ben je op zoek naar een opleiding of cursus Spaans op jouw niveau? Dan vind je op Opleiding.nl een uitgebreid aanbod van de beste opleiders in Nederland. Leer vloeiend Spaans spreken of til je schrijfvaardigheid naar een hoger level. Bekijk het complete aanbod op deze pagina.

Taalcursus Spaans op elk niveau

Begin je net met Spaans leren of beheers je de basis al? In allebei de gevallen vind je hier een passende cursus Spaans. Door te kiezen voor een training die precies aansluit op jouw niveau, zul je merken dat je de taal nog beter leert.

Spaans voor beginners

Leer Spaans vanaf de basis met een cursus Spaans voor beginners op A1- of A2-niveau. Tijdens de cursus Spaans A1 leer je je eerste woorden Spaans. Ook leer je hoe je jezelf voorstelt en vertelt over bijvoorbeeld je werk en familie. Na deze cursus kun je verdergaan met Spaans A2. Deze cursus richt zich op zowel mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Aan de hand van teksten en audiobestanden ga je actief aan de slag met de Spaanse taal.

Spaans voor gevorderden

Beheers je de basis al? Breid je kennis dan verder uit met een cursus Spaans voor gevorderden. In iedere les leer je een aantal nieuwe woorden. Tijdens de lessen worden verschillende thema’s en onderdelen van de grammatica behandeld. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen loopt op naarmate je verder komt in de cursus.

HBO Spaans

Spreek je al Spaans en wil je hier meer mee doen? Dan kun je je verder ontwikkelen met een HBO-opleiding. Kies bijvoorbeeld voor de HBO Bachelor European Studies Spaans. Hierin ga je niet alleen verder aan de slag met de Spaanse taal, maar ook met Europees beleid, politiek, recht, communicatie en staatsinrichting. Is een baan als vertaler meer iets voor jou? Kies dan voor de HBO Bachelor Vertaler Spaans.

Zakelijk Spaans

Werk je voor een Spaanstalig bedrijf? Of werk je hier veel mee samen? Dan heb je ook kennis nodig van zakelijk Spaans. Deze kennis doe je op met een training Zakelijk Spaans voor beginners of gevorderden. Met een opleiding Zakelijk Spaans doe je een uitgebreide zakelijke woordenschat op en oefen je actief je spreekvaardigheid. Zo leer je bijvoorbeeld zakelijke (telefoon)gesprekken voeren, zakelijke afspraken maken en zakelijke brieven en e-mails schrijven.

Online cursus Spaans

Wil je liever je Spaanse les online volgen? Ook dat is mogelijk. Met een online cursus Spaans volg je je lessen eenvoudig vanuit huis. In de virtual classroom profiteer je op afstand van alle voordelen van klassikaal onderwijs. En studeer je liever geheel zelfstandig op een moment dat het jou uitkomt? Dan is e-learning een goede keuze voor jou.

Meer weten?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.