Opleidingsvarianten

Studeren naast je drukke baan en gezinsleven is niet niets. Het is dan ook belangrijk dat je kiest voor een manier van studeren die bij jouw leven past. Daarom kun je bij de opleidingspartners van Opleiding.nl kiezen voor verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, via thuisstudie, zoals e-learning, of in een Virtual Classroom. Zo vind je altijd een opleiding die aansluit bij wat jij nodig hebt.

Klassikaal onderwijs
Virtual Classroom
Thuisstudie en e-learning

Welke opleidingsvariant past bij jou?

Twijfel je over welke opleidingsvariant het best bij jou past? Bekijk dan het schema hieronder. Hierin zetten we alle kenmerken en voordelen van de verschillende opleidingsvarianten voor je op een rij.

Heb je nog vragen over onze opleidingsvarianten?

Kom je er niet helemaal uit of heb je nog andere vragen over de verschillende opleidingsvarianten? Dan helpen onze opleidingsadviseurs je graag. Bel 088 – 9 390 000 of vul ons contactformulier in.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen per mail. Je kunt ook het contactformulier invullen. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze social media kanalen FacebookTwitter en LinkedIn.
 

info@opleiding.nlKVK-nummer: 17113834