Leisure en hospitality

Of mensen nu in een vliegtuig stappen, overnachten in een hotel of een kop koffie drinken in een café: succesvolle concepten zetten in op beleving, gastvrijheid...

Lees verder >

Of mensen nu in een vliegtuig stappen, overnachten in een hotel of een kop koffie drinken in een café: succesvolle concepten zetten in op beleving, gastvrijheid en kwaliteit. Vergroot je kennis over hoe je het klanten naar hun zin maakt.  

Trends &...

Lees verder >

Of mensen nu in een vliegtuig stappen, overnachten in een hotel of een kop koffie drinken in een café: succesvolle concepten zetten in op beleving, gastvrijheid en kwaliteit. Vergroot je kennis over hoe je het klanten naar hun zin maakt.  

Trends & ontwikkelingen

Nederland ontwikkelt zich in steeds meer tot een echt ‘leisureland’. We gaan vaker buitenshuis...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Leisure en hospitality

Of mensen nu in een vliegtuig stappen, overnachten in een hotel of een kop koffie drinken in een café: succesvolle concepten zetten in op beleving, gastvrijheid en kwaliteit. Vergroot je kennis over hoe je het klanten naar hun zin maakt.  

Trends & ontwikkelingen

Nederland ontwikkelt zich in steeds meer tot een echt ‘leisureland’. We gaan vaker buitenshuis eten, op meerdere momenten van de dag, gaan meer dagen of weekendjes weg. Naast meer binnenlandse bestedingen is er ook een structurele groei van buitenlandse toeristen in Nederland. Met de impact van Brexit en de terroristische dreiging in Noordwest-Europa vlakt die groei misschien wat af. Maar het nieuwe (flex)werken zorgt weer voor een toenemende - zakelijke - vraag. Locatie wordt daarbij wel steeds belangrijker. Zit je niet op een A-locatie of in een sterke regio, dan moet je investeren in een uniek en onderscheidend concept.

Consumenten willen een bijzondere beleving of emotionele lading. Tegelijkertijd volgen de trends elkaar zo snel op, dat wat vandaag in is, morgen weer uit kan zijn. De levenscyclus van producten en concepten staat dus onder druk. De concurrentie vanuit branchevreemde spelers en online boeking- en reserveringsplatforms neemt toe. Grote leisure- en reisketens gaan intensiever samenwerken of fuseren om zo een blok te vormen tegen de opkomst van deze gamechangers. Als tegenreactie ontstaan aan de onderkant van de markt steeds meer kleinschalige, particuliere initiatieven waar duurzaamheid, authenticiteit en vakmanschap weer centraal staan. Leer om op de juiste manier in te spelen op deze trends en ontwikkelingen met de opleidingen van NCOI.

Populaire opleidingen binnen Leisure en Hospitality zijn:

HBO Leergang Hotelmanagement

Wil jij graag een serieuze functie in de fascinerende hotelwereld en evenementenbranche? In de HBO Leergang Hotelmanagement doe je een brede kennis op van hotel- en eventmanagement. Je ontwikkelt je commerciële- en managementvaardigheden en krijgt inzicht in de verschillende manieren om een evenement te plannen en te organiseren. Er is ook uitgebreide aandacht voor marketing.

MBO Luchtvaartdienstverlening niveau 4

Als luchtvaartdienstverlener staan de passagiers centraal in alles wat je doet. Je begeleidt en verzorgt ze op de luchthaven of in het vliegtuig tijdens de vlucht. Ben jij servicegericht, ga je graag met uiteenlopende mensen om, ben je een kei in organiseren en gek op de luchtvaart? Dan helpt de opleiding MBO Luchtvaartdienstverlening niveau 4 jou naar ongekende hoogten.

MBO Travel & Hospitality

Met de opleiding MBO Travel & Hospitality kun jij van reizen je beroep maken. Docenten uit de reiswereld leren je alles wat je moet weten op het gebied van reizen en het maken van boekingen.
Je krijgt in korte tijd een brede toeristische basis, zodat je op een vakkundige manier voorlichting en advies te geven. Ook ontwikkel je je commerciële talent en leer je hoe je dit inzet in verkoopgesprekken.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000