Communicatie opleidingen

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe...

Lees verder >

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe doelgroepen en nieuwe belangen van diverse gebruikers, blijft het een vak vol techniek en creativiteit....

Lees verder >

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe doelgroepen en nieuwe belangen van diverse gebruikers, blijft het een vak vol techniek en creativiteit. Wij bieden je de laatste kennis om goed voorbereid te zijn op deze dynamische wereld.  

Trends & ontwikkelingen...

Lees verder >

Communicatie opleidingen: 27 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masterclass (3) Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master bij dezelfde opleider? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wil je verder studeren naar een volledige Master bij dezelfde opleider? Dan ontvang je gegarandeerd vrijstelling als je wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (12) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

MBO-programma (3) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

Trainingen (7) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

1 HBO Communicatievaardigheden

€ 3.848,00
HBO-programma
12 maanden

2 HBO Leergang Communicatie

€ 11.341,00
HBO-programma
24 maanden

4 MBO Medewerker Evenementenorganisatie niveau 4

€ 8.618,00
MBO-programma
24 maanden

5 HBO Bedrijfscommunicatie

HBO-programma
Bekijk alle Communicatie opleidingen opleidingen

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Communicatie opleidingen

Het communicatievak houdt gelijke tred met de vele technologische ontwikkelingen; en dat maakt het vak veelzijdig en boeiend. Met nieuwe media, nieuwe doelgroepen en nieuwe belangen van diverse gebruikers, blijft het een vak vol techniek en creativiteit. Wij bieden je de laatste kennis om goed voorbereid te zijn op deze dynamische wereld.  

Trends & ontwikkelingen

Communicatie evolueert sneller dan ooit en dat maakt het vak ook boeiender dan ooit. Zo wordt communicatie almaar persoonlijker, omdat iedereen, elke doelgroep zijn of haar tailor-made boodschappen wil ontvangen. Iets dat met de nieuwe data-technologie prima mogelijk is en bijzondere kansen biedt.

Maar ook interne communicatie wordt steeds interessanter. Bijvoorbeeld op de werkvloer van grote bedrijven. Want door de vele groepen en culturen op de werkvloer wordt ook hier de communicatie met deze doelgroep steeds persoonlijker. En dit is, zeker in de toekomst wanneer de flexibilisering van de arbeid doorzet, een heel belangrijke doelgroep. Want hoe ga je anders nog goede mensen aan je bedrijf binden

Kortom, met tailor-made communicatie, maatschappelijk bewuste boodschappen en vele andere trends in de communicatie is dit het vak van nu en de toekomst. Wil jij voorbereid zijn en mooie kansen hebben op een loopbaan in deze wereld, dan hebben wij voor jou de beste opleidingen.

Populaire opleidingen binnen Voeding zijn:

 

HBO Bachelor Communicatie specialisatie Multimedia Design

Kennis van digitale media en de laatste ontwikkelingen, toepassingen en mogelijkheden op dit gebied leer je tijdens de opleiding HBO Bachelor Communicatie met specialisatie Multimedia Design. Je leert concepten ontwikkelen met oog voor interactie, gebruiksgemak en conversie en zo ontwikkel jij je stap voor stap tot communicatieprofessional op het gebied van multimedia design.

HBO Communicatie - jaar

Wie een brede basis wil leggen voor een stevige carrière in het communicatievak, is met deze HBO-opleiding goed uit. Je leert over de juiste inzet van communicatiemiddelen. Je leert interne en externe communicatie inzetten en op elkaar afstemmen met gebruik van verschillende communicatiedisciplines. Kortom, een veelzijdige, praktijkgerichte en modulaire opleiding voor communicatiespecialisten van de toekomst.

HBO Journalistiek

Er is een overload aan informatiebronnen. Er is een ongekend aantal media om nieuws en informatie te ontvangen. En dat maakt het vak van journalist mooi, maar ook uitdagend. Er wordt een kritische blik op het nieuws verwacht en ook aandacht voor ethische en wettelijke aspecten van journalistiek. Dat, en vele andere onderwerpen, leer je tijdens deze boeiende opleiding HBO-Journalistiek.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000