Assertiviteitstrainingen

Wil je je zelfvertrouwen vergroten, beter opkomen voor jezelf en je eigen belangen goed leren verwoorden? Met de juiste assertiviteitsvaardigheden beweeg...

Lees verder >

Wil je je zelfvertrouwen vergroten, beter opkomen voor jezelf en je eigen belangen goed leren verwoorden? Met de juiste assertiviteitsvaardigheden beweeg je je gemakkelijker door het leven, zowel privé als op je werk. Geef je persoonlijke ontwikkeling...

Lees verder >

Wil je je zelfvertrouwen vergroten, beter opkomen voor jezelf en je eigen belangen goed leren verwoorden? Met de juiste assertiviteitsvaardigheden beweeg je je gemakkelijker door het leven, zowel privé als op je werk. Geef je persoonlijke ontwikkeling een flinke impuls met een assertiviteitstraining!

Trends & ontwikkelingen

Assertiviteitstrainingen bestaan...

Lees verder >

Assertiviteitstrainingen: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Assertiviteitstrainingen

Wil je je zelfvertrouwen vergroten, beter opkomen voor jezelf en je eigen belangen goed leren verwoorden? Met de juiste assertiviteitsvaardigheden beweeg je je gemakkelijker door het leven, zowel privé als op je werk. Geef je persoonlijke ontwikkeling een flinke impuls met een assertiviteitstraining!

Trends & ontwikkelingen

Assertiviteitstrainingen bestaan al een lange tijd en de voordelen van het volgen van een assertiviteitstraining zijn in de basis hetzelfde. In vergelijking met andere opleidingen op Opleiding.nl spelen bepaalde trends en ontwikkelingen niet echt een belangrijke rol. Maar wat is dan wel belangrijk om te weten?

Het allerbelangrijkste is dat assertiviteit werkt. Het werkte eeuwen geleden, het werkt nu, en het zal ook in de toekomst werken. Assertiviteit is dus van alle tijden. Wel kunnen we steeds meer leren over assertiviteit, dankzij wetenschappelijke onderzoeken.

Zo is door middel van wetenschappelijk onderzoek bewezen dat het streven naar win-winsituaties werkt. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat assertiviteit tot meer zelfvertrouwen leidt. En meer zelfvertrouwen komt goed van pas om je angsten te overwinnen, jezelf te ontplooien en motiveren. Het helpt je om allerlei lastige situaties op een assertieve manier op te lossen. Handig, toch?

Bovendien helpt assertiviteit je om beter oplossingsgericht te denken. Als een probleem zich voordoet, denk je niet alleen aan jezelf of aan de andere partij. Je denkt aan beide. Dit helpt je om constructieve oplossingen te bedenken, die voor iedereen werken.

Tot slot ben je minder gestrest wanneer je assertiever bent. Stress is met name een gevolg van het opkroppen van emoties. Bovendien speelt een gebrek aan zelfvertrouwen een rol. Meer assertiviteit leidt dus tot minder stress. Heb jij wellicht baat bij een assertiviteitstraining?

Populaire opleidingen binnen Assertiviteitstrainingen zijn:

Natuurlijk Assertief Optreden

Wil jij graag sterker, zelfbewuster en weerbaarder zijn ten opzicht van je collega’s? Wil je bewuste keuzes maken en dichter bij jezelf blijven? Dan is de training Natuurlijk Assertief Optreden een goede keuze. Deze praktische training helpt je stappen maken in je persoonlijke ontwikkeling. Je leert zichtbaarder te zijn en je eigen belangen goed en met respect te verwoorden. In de training oefen je met een trainingsacteur verschillende stijlen van assertief optreden.

Assertiviteit op de werkplek

In de training Assertiviteit op de werkplek ga je aan de slag met je persoonlijke communicatie. Je leert hoe je gedachten en gevoelens makkelijker uit kunt spreken in situaties waarin anderen iets anders willen dan jij. In de training leer je omgaan met feedback en krijg je tools om gedachten die assertief gedrag belemmeren om te zetten naar helpende gedachten. Na deze training kom je beter voor jezelf op, ben je weerbaarder en zichtbaarder op je eigen werkplek.

Assertiveness

In the Assertiveness training you will develop your personal communication skills. You will learn how to express thoughts and feelings more easily in situations where others want something different than you. In the training you will learn how to deal with feedback and you will get tools to present yourself. After this training you are able to express your wants and needs while still considering those of others.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000