HBO

HBO-opleidingen

Veel praktijkervaring, maar geen diploma? Of heb je een MBO-diploma en wil je graag doorleren? Met een HBO-opleiding ontwikkel je jezelf...

Lees verder >

HBO-opleidingen

Veel praktijkervaring, maar geen diploma? Of heb je een MBO-diploma en wil je graag doorleren? Met een HBO-opleiding ontwikkel je jezelf en zet je een volgende stap in je carrière. Met een HBO-diploma laat je namelijk zien dat je op...

Lees verder >

HBO-opleidingen

Veel praktijkervaring, maar geen diploma? Of heb je een MBO-diploma en wil je graag doorleren? Met een HBO-opleiding ontwikkel je jezelf en zet je een volgende stap in je carrière. Met een HBO-diploma laat je namelijk zien dat je op hoog niveau denkt en werkt. Je kunt een opleiding volgen in elk vakgebied, zoals zorg, marketing, IT, bedrijfskunde...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

HBO

HBO-opleidingen

Veel praktijkervaring, maar geen diploma? Of heb je een MBO-diploma en wil je graag doorleren? Met een HBO-opleiding ontwikkel je jezelf en zet je een volgende stap in je carrière. Met een HBO-diploma laat je namelijk zien dat je op hoog niveau denkt en werkt. Je kunt een opleiding volgen in elk vakgebied, zoals zorg, marketing, IT, bedrijfskunde, bouwkunde, hrm en psychologie.

Flexibel studeren met een deeltijd HBO-opleiding

Met deeltijd HBO-opleidingen studeer je wanneer het jou uitkomt. Je kunt kiezen voor een opleiding in de avonduren, overdag, op zaterdag of op afstand met online ondersteuning. Werken en leren op HBO-niveau is daardoor ook voor jou altijd mogelijk.

Alle klassikale HBO-opleidingen worden verzorgd op locaties door heel Nederland, van Leeuwarden tot Maastricht, van Zwolle tot Rotterdam. Op die manier kun je jouw opleiding dicht bij je woonplaats of werk volgen en blijft je reistijd beperkt. Een deeltijd HBO-opleiding is dus prima te combineren met je privéleven en je werk.

De praktijk centraal

HBO-opleidingen voor volwassenen onderscheiden zich door hun praktijkgerichte aanpak. Je kunt wat je geleerd hebt meteen toepassen in je werk. Tijdens de interactieve bijeenkomsten, onder leiding van ervaren docenten, wordt telkens een brug geslagen tussen theorie en praktijk. Hierdoor kun je direct met de kennis aan de slag.

Het beste overzicht HBO-opleidingen

Bij ons vind je een overzicht van alle HBO-opleidingen: van een kort HBO-programma tot een officieel erkende HBO Bacheloropleiding. Alle HBO-opleidingen en -programma’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld.

HBO Bachelor

Met een HBO Bacheloropleiding behaal je een officieel erkend getuigschrift. Hiermee heb je een zeer waardevol diploma in handen, dat internationale waarde heeft. De HBO Bacheloropleidingen zijn geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Met een Bacheloropleiding combineer je werken en leren op een doeltreffende manier. Je maakt praktijkopdrachten in je eigen werkomgeving. Deze opdrachten maken het leren leuk en efficiënt. Het is voor deze aanpak wel belangrijk dat je werkplek goed aansluit bij de opleiding, zodat je de opdrachten goed kunt maken. Anders kun je eventueel stage lopen om de opdrachten toch in de praktijk uit te voeren.

Post Bachelor

Na het behalen van een Bachelordiploma blijft er altijd ruimte voor verdieping. Je wilt je verder ontwikkelen in een specifiek gebied of op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in je vak. Dat kan met een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan de slag en ontdekt hoe je de theorie in de praktijk toepast.

HBO Associate degree

Vind je een volledige Bachelor te lang? Maar wil je wel een wettelijk erkend diploma? Kies dan voor een HBO Associate degree. Met dit HBO-programma volg je een deel van een HBO Bacheloropleiding. Je volgt dezelfde vakken, zodat je verzekerd bent van dezelfde kwaliteit. Wil je na afloop toch verder studeren? Je kunt dan makkelijk een Bacheloropleiding volgen en krijgt mogelijk vrijstelling voor de onderdelen die je hebt gedaan in de HBO Associate degree.

HBO-programma

Je kunt ook een HBO-programma volgen. Dit zijn korte programma’s over een specifiek onderwerp. Vaak bestaat dit uit delen van een HBO-Bacheloropleiding. Als je zo’n HBO-programma hebt gevolgd, kun je deze daarna inbrengen voor vrijstellingen in een volledige Bachelor. Een HBO-programma kun je volgen op alle mogelijke gebieden, zoals IT, bedrijfskunde, bouwkunde, psychologie, verpleegkunde, marketing of management.

Persoonlijk opleidingsadvies nodig?

Wil je een HBO-deeltijdopleiding volgen, maar twijfel je, heb je vragen of wil je even sparren? Bel dan met onze opleidingsadviseurs.

Schrijf je nu in voor een Bacheloropleiding, Associate Degree, Post Bachelor of HBO-programma en til je carrière naar een hoger plan. Werken en leren op HBO-niveau is ook voor jou mogelijk. Bekijk alle deeltijd HBO-opleidingen en behaal een HBO-diploma of erkend Bachelorgetuigschrift!

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000