Neem een optie op Cryptocurrencies en Tokenisation (Tokenomics)

Cryptocurrencies en Tokenisation (Tokenomics)

Leer het analyseren van de waarde van tokens

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil jij je verdiepen in het gebruik van tokens en cryptocurrencies? Ontdekken wat de mogelijkheden zijn van tokenomics? Volg dan deze training. Je gaat aan de slag met het analyseren van de waarde van een token en kijkt hoe je een portfolio van tokens opbouwt. Zo heb je duidelijk zicht op de toepassing en waardering van tokens en wat jij ermee kunt.

Jouw resultaat

Na afloop van de training kun je het volgende:

 • Analyseren van de waarde van een token
 • Opbouwen van een portfolio van tokens
 • Inzicht in 'tokenomics'

Voor wie

Je wilt tokens gaan gebruiken, als aanbieder, investeerder of analist.

Aanpak en studiemateriaal

Het intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit theorie, discussies en concrete cases. De training gaat niet in op blockchain zelf, maar op de toepassing van tokens en de waardering hiervan. Daarnaast kijk je naar ICO’s en blockchaininitiatieven en het beheren van een cryptoportfolio. De ervaren trainer begeleidt je uitstekend in het leggen van de koppeling naar je eigen praktijk.

Voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist, het is wel een pre als je ervaring hebt met het hebben of verhandelen van tokens.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt actueel studiemateriaal. Tevens beschik je over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat informatie die je voor de training nodig hebt. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • Introductie tokens, ICO’s en cryptocurrencies
 • Markt geschiedenis van tokens
 • Token definities (security, utility enzovoort)
 • Zelf aan de slag met wallets en portfolio's
 • Toolbox om tokens en portfolio's te analyseren
 • Token investeringsstrategie en tokenomics
 • Marktanalyse – sentiment en trends
 • Governance, risks en compliance met betrekking tot tokens

Officieel certificaat

Na afloop van de training ontvang je het deelnamecertificaat ‘Cryptocurrencies en Tokenisation (Tokenomics)’ van Computrain.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 620,50
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Cryptocurrencies en Tokenisation (Tokenomics)

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.