Certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2016

Inclusief speciaal door Computrain ontwikkelde labguides en studiemateriaal

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koopt u in één keer de totaalbundel trainingen die opleiden tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows Server 2016. Naast het complete aanbod van trainingen krijgt u veel extra’s zoals e-Learning, oefenexamens, persoonlijke begeleiding en examens met slagingsgarantie. Bovendien ontvangt u bij Computrain aanvullend uitgebreide courseware, labguides en praktijklabs om de training nóg relevanter te maken voor de praktijk.

Voor wie

Deze training is speciaal ontwikkeld voor (systeem-)beheerders die verantwoordelijk zijn/worden voor het installeren, configureren en beheren van de essentiële onderdelen van Windows Server 2016. Heeft u al veel ervaring met Windows Server 2012, dan is de training Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2016 (MOC20743) beschikbaar.

Voorkennis

Om deze training met succes af te ronden dient u kennis te hebben van Windows 8.1 of Windows 10. Daarnaast is fundamentele kennis van netwerken, security en hardware noodzakelijk. Ervaring met voorgaande versies van Windows Server is een pre. Om u optimaal voor te bereiden op deze training is eventueel de training Fundamentals of a Windows Server Infrastructure (MOC10967) beschikbaar.

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschikt u over actueel, Engelstalig Microsoft e-Learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Daarnaast krijgt u de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van de klassikale training. Meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain leest u op digitaal cursusmateriaal.

Bovendien ontvangt u bij Computrain aanvullend uitgebreide courseware, labguides en bijbehorende praktijklabs om de trainingen nóg relevanter te maken voor de praktijk.

Vanaf het moment dat u start, beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de trainingen (alle level 200) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT). Bij deze training kunt u Microsoft Software Assurance Training Vouchers inzetten.

Aanpak van de training

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 3 trainingen die u goed voorbereiden op de 3 officiële Microsoft-examens. Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen, inclusief:

 • Examens en slagingsgarantie
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Additionele e-Learning
 • MeasureUp-oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Dit uitdagende en waardevolle certificeringsprogramma bestaat uit de volgende 3 trainingen en 3 examens:

Trainingen

 • Installation, Storage and Compute with Windows Server 2016 (MOC20740)
 • Networking with Windows Server 2016 (MOC20741)
 • Identity with Windows Server 2016 (MOC20742)

Examens

 • Installation, Storage and Compute with Windows Server 2016 (70-740)
 • Networking with Windows Server 2016 (70‑741)
 • Identity with Windows Server 2016 (70-742)
 • Certificeringsprogramma MCSE Enterprise Devices and Apps
 • Certificeringsprogramma MCSE Server Infrastructure
 • Certificeringsprogramma MCSE Private Cloud
 • Certificeringsprogramma MCSE Messaging
 • Certificeringsprogramma MCSE SharePoint
 • Certificeringsprogramma MCSE Communication

Examen en certificaat

Na afloop van elke training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden u uitstekend voor op de 3 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. De examens met slagingsgarantie zijn onderdeel van het certificeringsprogramma. Wanneer u deze examens succesvol heeft afgelegd, bent u MCSA: Windows Server 2016.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2016

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.