Certificeringsprogramma MCSA SQL 2016 Database Development

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koop je in één keer een bundel trainingen die opleiden tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): SQL Database Development. Computrain heeft jarenlange ervaring met het opleiden van beheerders van SQL Server-producten. De persoonlijke aanpak van de zeer ervaren Microsoft Certified Trainers en uitgebalanceerde studieprogramma’s zorgen ervoor dat je het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

Voor wie

Dit certificeringsprogramma is bedoeld voor database administrators, database developers en business intelligence professionals.

Voorkennis

Je beschikt over kennis van en ervaring met het gebruik van Microsoft Windows operating systems en het opzetten en gebruik van relationele databases.

Aanpak

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 2 trainingen, die je goed voorbereiden op de 2 officiële Microsoft-examens. Het certificeringsprogramma wordt verzorgd met digitaal Microsoft Official Courseware. Het is aan te bevelen dat je kunt beschikken over een SQL Server-testomgeving.

Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen, inclusief:

 • Examens en slagingsgarantie
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Extra e-learning
 • MeasureUp-oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschik je over actueel, Engelstalig Microsoft e-learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Daarnaast krijg je de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van de klassikale training.

Op www.computrain.nl/digitaal_cursusmateriaal lees je meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain.

Vanaf het moment dat je start, beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de trainingen nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je gemakkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Trainingen

 • Querying Microsoft SQL Server (MOC20461) of Querying Data with Transact-SQL (MOC20761)
 • Developing SQl Databases (MOC20762)

Examens

 • Querying Data with Transact-SQL (70-761)
 • Developing SQL Databases (70-762)

Examen en certificaat

Na afloop van elke training ontvang je van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden je uitstekend voor op de 2 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. Wanneer je deze examens succesvol hebt afgelegd, behaal je de certificering MCSA: SQL Database Development.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 2 maanden.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 2.960,-

Trainingsmateriaal: € 900,-

Examenkosten: € 390,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Certificeringsprogramma MCSA SQL 2016 Database Development

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.