Certificeringsprogramma M365 Messaging Administrator

Inclusief examen MS-200 en MS-201

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens dit programma ga je aan de slag met hybrid message. Je gaat aan de slag met het implementeren van een hybrid omgeving voor Exchange en het migreren van mailboxen naar Exchange Online. Daarnaast krijg je inzicht in de architectuur van moderne berichteninfrastructuur en je verdiept je in klanttoegangsbeheer en e-mailverkeer. Ook word je geleid door het initiële implementatieproces en je maakt kennis met beheerprogramma’s. Tot slot leer je hoe je Exchange Server-postvakdatabases kunt maken en beheren door de organisatorische instellingen van de berichteninfrastuctuur te behandelen.

Jouw resultaat

Na afloop van de trainingen ben je:

  • Uitstekend voorbereid op de examens MS-200 en MS-201, deze examens zijn inbegrepen
  • Kun je messaging platform configureren en beheren
  • Begrijp je de moderne berichtenarchitectuur en kun je deze implementeren en beheren
  • Kun je e-mailstromen beheren en migreren naar Exchange Online
  • Weet je hoe je een hybrid deployment plant, implementeert en kunt troubleshooten

Voor wie

Deze training is uitermate geschikt als je messaging administrator wilt worden. Ook als je messaging administrator bent en je wilt je kennis verdiepen is deze training iets voor jou.

Aanpak

Het gedegen programma van de klassikale trainingen is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen, waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Voorkennis

Voor dit programma is het nodig dat je kennis van en ervaring in DNS hebt. Ook heb je basiskennis van Exchange Server of Exchange Online en je hebt inzicht in de infrastructuur van Active Directory en de domeincontroller, samen met identiteitsbeheer. Je hebt ten minste 5 jaar algemene IT-ervaring en elementaire kennis van Microsoft 365-services en directorysynchronisatie.

Studiemateriaal

Tijdens deze trainingen wordt gebruikgemaakt van officieel, digitaal, Engelstalig Microsoft Official Courseware (MOC).

Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de trainingen nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de andere deelnemers.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Planning and Configuring a Messaging Platform (MS-200)

  • Understanding the Modern Messaging Infrastructure Course MS-200T01
  • Managing Client Access and Mail Flow Course MS-200T02
  • Managing Messaging High Availability and Disaster Recovery Course MS-200T03

Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform (MS-201)

  • Defining a Messaging Hybrid Strategy MS-201T01
  • Managing Messaging Security, Hygiene and Compliance MS-201T02

Examen

Met deze training ben je uitstekend voorbereid op de examens Planning and Configuring a Messaging Platform (MS-200) en Implementing a Hybrid and Secure Messaging Platform (MS-201). Deze examens zijn inbegrepen in de kosten. Je kunt je voor deze examens aanmelden via Examen boeken. Je kunt zelf bepalen op welk tijdstip en locatie je de examens aflegt.

Wanneer beide examens zijn behaald, ontvang je de certificering M365 Messaging Administrator.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 100,-
Trainingskosten: € 2.874,50
Trainingsmateriaal: € 540,-
Examenkosten: € 390,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Certificeringsprogramma M365 Messaging Administrator

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.