VMware vSphere: What’s New

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Computrain

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je zo snel en efficiënt mogelijk leren werken met de nieuwe mogelijkheden van vSphere 6.5 en heb je eerder een vSphere-training gevolgd? Volg dan de 3-daagse training VMware vSphere: What’s New! Deze updatetraining gaat in op de nieuwe features die beschikbaar zijn op VMware vCenter Server 6.5 en VMware ESXi 6.5. Tevens leer je de nieuwe vSphere 6-infrastructuur installeren en krijg je informatie over de upgrade van vSphere 5.5 naar vSphere 6.5.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor systeembeheerders die verantwoordelijk zijn voor de implementatie, configuratie en het beheer van een VMware vSphere 6-infrastructuur gebaseerd op VMware ESXi 6.5 en VMware vCenter 6.5.

Aanpak

Tijdens deze klassikale updatetraining maak je kennis met de nieuwe mogelijkheden van VMware ESX/ESXi 6.5 en VMware vCenter Server 6.5. Je krijgt daarnaast handvatten aangereikt voor een succesvolle migratie naar VMware vSphere 6.5.

Voorkennis

Indien je aan deze training wilt deelnemen, moet je aan een van de volgende trainingen hebben deelgenomen of vergelijkbare ervaring bezitten in het beheer van VMware ESX®/ESXi and vCenter Server:

 • VMware vSphere: Install, Configure, Manage (V5.5 or V6)
 • VMware vSphere: Fast Track (V5.5 or V6)
 • VMware vSphere: What’s New (V5.5 or V6)
 • VMware vSphere: Troubleshooting (V5.5 or V6)

Daarnaast is het wenselijk dat je kennis bezit van Microsoft Windows of Linux Operating Systems.

Indien je nog onvoldoende voorkennis hebt, is de training VMware vSphere 6.5: Install, Configure & Manage beschikbaar.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, officiële VMware-studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de eisen van deze training. De training wordt gegeven in het Nederlands met Engelstalig digitaal studiemateriaal. Tijdens de training staat een trainingsinfrastructuur tot je beschikking met enterprise-level serverhardware gekoppeld aan een Fibre Channel SAN/iSCSI Storage SAN/NFS.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • Course Introduction
 • Introduction to vSphere 6.5
 • Installation and Upgrade
 • Compute Enhancements
 • Storage Enhancements
 • Network Enhancements
 • Management Enhancement
 • Availability Enhancements
 • Security Enhancements

Officieel certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat ‘VMware vSphere: What’s New’.

Deze training kan worden gebruikt ter voorbereiding op het examen VCP6-DCV. Als je dit examen succesvol aflegt, dan behaal je de certificering VMware Certified Professional 6 (VCP6-DCV).

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

VMware vSphere: What’s New

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Computrain - Opleidersscore 8,0

Vooruit met IT

Computrain is in 40 jaar uitgegroeid tot grootste IT-opleider van Nederland. Wij zorgen ervoor dat deelnemers vandaag beschikken over de competenties die nodig zijn voor de technologie van morgen. Jaarlijks leiden wij 20.000 cursisten op. Wij bieden 850 trainingen, examens en certificeringsprogramma’s in de domeinen Gebruik, Beheer, Development en Business IT. Computrain werkt samen met Adobe, Citrix, Cisco, Red Hat, VMware en natuurlijk Microsoft.