Leisure en hospitality

Of mensen nu in een vliegtuig stappen, overnachten in een hotel of een kop koffie drinken in een café:...

Lees verder >

Of mensen nu in een vliegtuig stappen, overnachten in een hotel of een kop koffie drinken in een café: succesvolle concepten zetten in op beleving, gastvrijheid...

Lees verder >

Of mensen nu in een vliegtuig stappen, overnachten in een hotel of een kop koffie drinken in een café: succesvolle concepten zetten in op beleving, gastvrijheid en kwaliteit. Vergroot je kennis over hoe...

Lees verder >

Leisure en hospitality: 46 opleidingen

Alle filters
STAP-budget
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Opleidingsvorm / leslocatie
Duur
Filteren

Opleidingen (46)

3 maanden Trainingen vanaf € 2.178,79 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 23-09-2024 STAP
3 maanden Trainingen vanaf € 2.178,79 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 28-09-2024 STAP
6 maanden Trainingen vanaf € 3.743,49 incl. BTW Dag 7 locaties 1e startmoment: 09-12-2024 STAP
6 maanden Trainingen vanaf € 3.743,49 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 14-12-2024 STAP
3 maanden Trainingen vanaf € 2.146,09 incl. BTW Dag 9 locaties 1e startmoment: 10-09-2024 STAP

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Leisure en hospitality

Of mensen nu in een vliegtuig stappen, overnachten in een hotel of een kop koffie drinken in een café: succesvolle concepten zetten in op beleving, gastvrijheid en kwaliteit. Vergroot je kennis over hoe je het klanten naar hun zin maakt.  

Trends & ontwikkelingen

Nederland ontwikkelt zich in steeds meer tot een echt ‘leisureland’. We gaan vaker buitenshuis eten, op meerdere momenten van de dag, gaan meer dagen of weekendjes weg. Naast meer binnenlandse bestedingen is er ook een structurele groei van buitenlandse toeristen in Nederland. Met de impact van Brexit en de terroristische dreiging in Noordwest-Europa vlakt die groei misschien wat af. Maar het nieuwe (flex)werken zorgt weer voor een toenemende - zakelijke - vraag. Locatie wordt daarbij wel steeds belangrijker. Zit je niet op een A-locatie of in een sterke regio, dan moet je investeren in een uniek en onderscheidend concept.

Consumenten willen een bijzondere beleving of emotionele lading. Tegelijkertijd volgen de trends elkaar zo snel op, dat wat vandaag in is, morgen weer uit kan zijn. De levenscyclus van producten en concepten staat dus onder druk. De concurrentie vanuit branchevreemde spelers en online boeking- en reserveringsplatforms neemt toe. Grote leisure- en reisketens gaan intensiever samenwerken of fuseren om zo een blok te vormen tegen de opkomst van deze gamechangers. Als tegenreactie ontstaan aan de onderkant van de markt steeds meer kleinschalige, particuliere initiatieven waar duurzaamheid, authenticiteit en vakmanschap weer centraal staan. Leer om op de juiste manier in te spelen op deze trends en ontwikkelingen met de opleidingen van NCOI.

Populaire opleidingen binnen Leisure en Hospitality zijn:


HBO Leergang Hotelmanagement

Wil jij graag een serieuze functie in de fascinerende hotelwereld en evenementenbranche? In de HBO Leergang Hotelmanagement doe je een brede kennis op van hotel- en eventmanagement. Je ontwikkelt je commerciële- en managementvaardigheden en krijgt inzicht in de verschillende manieren om een evenement te plannen en te organiseren. Er is ook uitgebreide aandacht voor marketing.

MBO Luchtvaartdienstverlening niveau 4

Als luchtvaartdienstverlener staan de passagiers centraal in alles wat je doet. Je begeleidt en verzorgt ze op de luchthaven of in het vliegtuig tijdens de vlucht. Ben jij servicegericht, ga je graag met uiteenlopende mensen om, ben je een kei in organiseren en gek op de luchtvaart? Dan helpt de opleiding MBO Luchtvaartdienstverlening niveau 4 jou naar ongekende hoogten.

MBO Travel & Hospitality

Met de opleiding MBO Travel & Hospitality kun jij van reizen je beroep maken. Docenten uit de reiswereld leren je alles wat je moet weten op het gebied van reizen en het maken van boekingen.
Je krijgt in korte tijd een brede toeristische basis, zodat je op een vakkundige manier voorlichting en advies te geven. Ook ontwikkel je je commerciële talent en leer je hoe je dit inzet in verkoopgesprekken.