Schrijven en tekenen

Wil jij je schrijf- en tekenvaardigheden verder ontwikkelen? Dan heb je op Opleiding.nl keuze uit heel...

Lees verder >

Wil jij je schrijf- en tekenvaardigheden verder ontwikkelen? Dan heb je op Opleiding.nl keuze uit heel veel verschillende opleidingen en cursussen schrijven...

Lees verder >

Wil jij je schrijf- en tekenvaardigheden verder ontwikkelen? Dan heb je op Opleiding.nl keuze uit heel veel verschillende opleidingen en cursussen schrijven en tekenen. Van een training creatief schrijven...

Lees verder >

Schrijven en tekenen: 0 opleiding

Opleidingen (0)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Schrijven en tekenen

Wil jij je schrijf- en tekenvaardigheden verder ontwikkelen? Dan heb je op Opleiding.nl keuze uit heel veel verschillende opleidingen en cursussen schrijven en tekenen. Van een training creatief schrijven tot online tekencursus. In dit brede aanbod vind je ongetwijfeld een cursus tekenen of schrijven die perfect bij jou past.

Leer schrijven of tekenen voor je werk

In verschillende banen komt het goed van pas om goed te kunnen schrijven of tekenen. Bijvoorbeeld als journalist of grafisch ontwerper. Maar er zijn nog veel meer beroepen waarbij je deze vaardigheden goed kunt gebruiken.

Heb je een baan waarbij je veel bezig bent met tekst of beeld? Dan kan de juiste teken- of schrijfcursus je helpen om nog beter te worden in je werk. Verbeter bijvoorbeeld je schrijfvaardigheid met een cursus Zakelijk schrijven of Creatief schrijven. Of volg een meer specialistische schrijftraining, zoals Schrijven voor het Web. Ook voor tekenaars vind je op Opleiding.nl talloze opleidingen en trainingen die goed van pas komen in je werk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus Botanisch tekenen, Technisch tekenen of Bouwkundig tekenen.

Hobbycursussen schrijven en tekenen

Op Opleiding.nl vind je ook verschillende hobbycursussen op het gebied van schrijven en tekenen. Kies bijvoorbeeld voor een cursus Portrettekenen en -schilderen. Of werk aan je droom om zelf een boek te schrijven met de cursus Korte verhalen en romans schrijven. Wil je zowel beter leren schrijven of tekenen? Dan is de cursus Creatief schrijven & Vrij Tekenen ideaal voor jou.

Leer schrijven en tekenen vanuit huis

Vind je het prettig om op je eigen tempo vanuit huis aan je schrijf- of tekenvaardigheid te werken? Volg je schrijf-, teken- of schildercursus dan online. Kies bijvoorbeeld voor de training Schrijven met het Piramideprincipe. Met deze online schrijfcursus leer je jouw teksten op zo'n manier te schrijven, dat de lezer er makkelijk de kern uit kan halen.

Meer weten?

Twijfel je nog over welke cursus schrijven of tekenen het best bij jou past? En heb je behoefte aan advies? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.