Beauty

Is beauty jouw passie en wil je hiervan je beroep maken? Of werk je al in dit vakgebied? Dan zit je...

Lees verder >

Is beauty jouw passie en wil je hiervan je beroep maken? Of werk je al in dit vakgebied? Dan zit je goed met de opleidingen en cursussen beauty op Opleiding.nl....

Lees verder >

Is beauty jouw passie en wil je hiervan je beroep maken? Of werk je al in dit vakgebied? Dan zit je goed met de opleidingen en cursussen beauty op Opleiding.nl. Ben je op zoek naar een cursus tot allround...

Lees verder >

Beauty: 0 opleiding

Opleidingen (0)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar
Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Beauty

Is beauty jouw passie en wil je hiervan je beroep maken? Of werk je al in dit vakgebied? Dan zit je goed met de opleidingen en cursussen beauty op Opleiding.nl. Ben je op zoek naar een cursus tot allround schoonheidsspecialist? Of wil je je juist specialiseren in bijvoorbeeld nagelstyling of massage? In ons brede aanbod vind je altijd een opleiding die precies bij jou past. En omdat we samenwerken met de beste opleiders van Nederland, ben je altijd verzekerd van een beautyopleiding of -cursus van hoge kwaliteit.

Ontwikkel je tot allround schoonheidsspecialiste

Wil jij je ontwikkelen tot allround schoonheidsspecialiste? Of wil je een goede basis leggen op het gebied van beauty en make-up? Kies dan voor een brede opleiding of cursus, zoals de e-learning Allround Beauty. In deze training leer je hoe je een goede basismake-up aanbrengt. Ook haarstijlen en haarkleuren komen aan bod. Met behulp van inspirerende tutorials kun je thuis aan de slag met het oefenen van allerlei kapsels en make-up. Dit is niet alleen een interessante cursus voor de beginnend schoonheidsspecialiste, maar ook voor wie beauty als hobby heeft.

Naast korte trainingen vind je op Opleiding.nl verschillende beautyopleidingen op MBO-niveau. Kies bijvoorbeeld voor de Basisopleiding Schoonheidsspecialist (branche) of het Branchediploma Schoonheidsspecialist Klassikaal. Met dit diploma kun je niet alleen aan de slag in een schoonheidssalon, maar ook je eigen salon beginnen. Daarvoor heb je natuurlijk wel enige kennis van ondernemerschap nodig.

Specialiseer je op het gebied van beauty

Wil je liever aan de slag met één specifiek onderdeel van beauty? Dat kan natuurlijk ook. Specialiseer je bijvoorbeeld met een cursus gezichtsbehandeling of een opleiding tot thuiskapper. Hieronder noemen we een aantal opleidingen waarmee je je kunt specialiseren binnen het vakgebied beauty:

 

Meer weten?

Twijfel je nog over welke opleiding beauty het best bij jou past? En heb je behoefte aan studieadvies? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.