Portugees

Wil jij Portugees leren spreken en schrijven? Bijvoorbeeld voor je werk of omdat je naar Portugal of...

Lees verder >

Wil jij Portugees leren spreken en schrijven? Bijvoorbeeld voor je werk of omdat je naar Portugal of Brazilië gaat? Dan is een cursus Portugees iets voor...

Lees verder >

Wil jij Portugees leren spreken en schrijven? Bijvoorbeeld voor je werk of omdat je naar Portugal of Brazilië gaat? Dan is een cursus Portugees iets voor jou. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan...

Lees verder >

Portugees: 1 opleiding

Alle filters
Niveau
Opleider
Startmoment
Dag(deel)
Duur
Filteren

Opleidingen (1)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Portugees

Wil jij Portugees leren spreken en schrijven? Bijvoorbeeld voor je werk of omdat je naar Portugal of Brazilië gaat? Dan is een cursus Portugees iets voor jou. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan Portugese taalcursussen.

Beter Portugees leren spreken en schrijven?

Het leren van de Portugese taal is voor veel mensen best een uitdaging, omdat het weinig herkenbare woorden bevat. Toch kun je met een taalcursus relatief snel Portugees leren op beginnersniveau. Met de cursussen op deze pagina verbeter je zowel je Portugese spreekvaardigheid als schrijfvaardigheid. Zo kun je jezelf zowel in een gesprek als op papier goed uitdrukken.

Taalcursus Portugees voor beginners

Welke opleiding Portugees geschikt is voor jou, hangt af van je niveau. Spreek je de taal nog helemaal niet en wil je de basis van het Portugees leren? Kies dan voor een beginnerscursus, zoals de online cursus Portugees voor beginners. In deze training leer je stap voor stap nieuwe woorden, zinnen en begrippen. Ook leer je meer over de Portugese cultuur en wat de verschillen zijn tussen Europees Portugees en Braziliaans Portugees. Wil je een taalcursus volgen die nóg meer op jouw instapniveau is afgestemd? Kies dan voor een Portugese cursus op niveau 1 of 2.

Cursus Portugees niveau 1

De cursus Portugees niveau 1 is ideaal wanneer je de basis van het Portugees wilt leren. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat naar Portugal of Brazilië. Met praktische oefeningen leer je snel hoe je jezelf op een eenvoudige manier kunt uitdrukken in veelvoorkomende situaties. Ook kun je de basis van wat iemand anders zegt in het Portugees begrijpen. En hoewel het Europees Portugees iets afwijkt van de Braziliaanse taal kun je met deze cursus ook prima uit de voeten in Brazilië.

Cursus Portugees niveau 2

Beheers je de basis van het Portugees al een beetje? Dan kun je hierop verder bouwen met de cursus Portugees niveau 2. Na het afronden van deze cursus kun je onder andere iemand uitnodigen, praten over de vrije tijd en boodschappen doen in het Portugees. Ook leer je hoe je jezelf met enige nuance kunt uitdrukken in eenvoudige situaties.

Leer Portugees op jouw manier

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Daarom kun je op Opleiding.nl kiezen voor een Portugese taalcursus die past bij jouw leerbehoeften. Zo kun je een klassikale cursus Portugees volgen, maar ook online Portugees leren via e-learning. Op Opleiding.nl vind je altijd een studievariant die in jouw drukke leven past.

Meer weten?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.