Italiaans

Wil jij Italiaans leren spreken en schrijven? Bijvoorbeeld voor je baan of omdat je vaak in Italië komt?...

Lees verder >

Wil jij Italiaans leren spreken en schrijven? Bijvoorbeeld voor je baan of omdat je vaak in Italië komt? Verbeter dan je taalvaardigheid met een cursus...

Lees verder >

Wil jij Italiaans leren spreken en schrijven? Bijvoorbeeld voor je baan of omdat je vaak in Italië komt? Verbeter dan je taalvaardigheid met een cursus Italiaans. Op deze pagina vind je een breed aanbod...

Lees verder >

Italiaans: 2 opleidingen

Filteren
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Opleider
Toon meer opleiders
Startmoment
Toon alle startmomenten
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Italiaans

Wil jij Italiaans leren spreken en schrijven? Bijvoorbeeld voor je baan of omdat je vaak in Italië komt? Verbeter dan je taalvaardigheid met een cursus Italiaans. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan opleidingen en trainingen Italiaans op elk niveau.

Beter Italiaans leren spreken en schrijven?

Het leren van een taal gaat er niet alleen om dat jij de ander begrijpt. Je wilt jezelf ook goed kunnen uitdrukken en begrepen worden. Til je Italiaanse spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid daarom naar een hoger niveau met de opleidingen op deze pagina.

Taalcursus Italiaans voor beginners

Welke opleiding Italiaans geschikt is voor jou, hangt af van je niveau. Spreek je de taal nog helemaal niet en wil je de basis van het Italiaans leren? Dan kun je natuurlijk niet meteen met een cursus Italiaans voor gevorderden beginnen. Kies in plaats daarvan voor een beginnerscursus, zoals de cursus Italiaans voor beginners. In deze training leer je stap voor stap nieuwe woorden en uitdrukkingen met behulp van korte verhalen. Met lees-, spreek- en schrijfoefeningen leer je deze woorden vervolgens echt te gebruiken. Wil je een taalcursus volgen die nóg meer op jouw instapniveau is afgestemd? Kies dan voor een cursus Italiaans op niveau 1 of 2.

Cursus Italiaans niveau 1

De cursus Italiaans niveau 1 is ideaal als je nog helemaal geen Italiaans spreekt. Tijdens de cursus oefen je met Italiaans spreken in alledaagse situaties. Na afloop kun je een kort gesprek voeren in het Italiaans en eenvoudige Italiaanse teksten lezen.

Cursus Italiaans niveau 2

Beheers je de basis van het Italiaans al een beetje? Dan kun je hierop verder bouwen met de cursus Italiaans niveau 2. Zo leer je een aantal nieuwe onregelmatige werkwoorden en breid je je woordenschat flink uit. Naast het lezen en schrijven ligt de nadruk in deze vervolgcursus op je communicatieve vaardigheden en uitspraak. Zo leer je om met meer zelfvertrouwen Italiaans te spreken.

Leer Italiaans op jouw manier

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Daarom kun je op Opleiding.nl kiezen voor een Italiaanse taalcursus die past bij jouw leerbehoeften. Bepaal zelf of je een klassikale cursus Italiaans volgt, of liever met een online cursus Italiaans leert. Op Opleiding.nl vind je altijd een studievariant die in jouw drukke leven past.

Meer weten?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.