Frans

Wil je de Franse taal leren spreken? Bijvoorbeeld omdat je het nodig hebt voor je werk of omdat je vaak...

Lees verder >

Wil je de Franse taal leren spreken? Bijvoorbeeld omdat je het nodig hebt voor je werk of omdat je vaak in Frankrijk komt? Verbeter dan je taalvaardigheid...

Lees verder >

Wil je de Franse taal leren spreken? Bijvoorbeeld omdat je het nodig hebt voor je werk of omdat je vaak in Frankrijk komt? Verbeter dan je taalvaardigheid met een opleiding of training. Op deze pagina...

Lees verder >

Frans: 6 opleidingen

Filteren
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Opleider
Toon meer opleiders
Dag(deel)
Toon alle varianten
STAP-budget
Duur
Toon alle opties

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Frans

Wil je de Franse taal leren spreken? Bijvoorbeeld omdat je het nodig hebt voor je werk of omdat je vaak in Frankrijk komt? Verbeter dan je taalvaardigheid met een opleiding of training. Op deze pagina vind je een breed aanbod aan Franse taalcursussen op elk niveau.

Vloeiend Frans leren spreken en schrijven?

Wanneer je met iemand in een vreemde taal communiceert, wil je natuurlijk dat de ander je begrijpt. Wil je vloeiend Frans spreken en schrijven? Ontwikkel dan je spreekvaardigheid en schrijfvaardigheid met de opleidingen op deze pagina.

Taalcursus Frans op elk niveau

Welke opleiding of training geschikt is voor jou, hangt af van je niveau. Begin je net of beheers je de basis al? Of wil je je misschien wel verder ontwikkelen op HBO-niveau? Op Opleiding.nl vind je voor ieder niveau een passende taalcursus of -opleiding.

Frans voor beginners

Begin je net met het leren van de Franse taal? Kies dan voor een beginnerscursus, zoals de online training Frans voor beginners. In deze introductietraining leer je een simpel gesprek aanknopen en over dagelijkse zaken in gesprek te gaan. Je hoeft de taal nog niet te spreken om hier mee aan de slag te kunnen. Je start helemaal bij het begin.

Frans voor gevorderden

Spreek je al een aardig woordje Frans? Kies dan voor de training Frans voor gevorderden. Na afloop van deze cursus kun je op hoog niveau gesprekken in het Frans voeren. Ook hebben Franstalige teksten geen geheimen meer voor je. 

HBO Frans

Beheers je de taal al en zou je er graag meer mee willen doen? Ontwikkel je dan verder op HBO-niveau. Kies bijvoorbeeld voor de opleiding HBO Frans of de HBO Bachelor European Studies Frans.

Zakelijk Frans

Werk je veel samen met Franstalige bedrijven? Of ga je in Frankrijk werken? Dan is het belangrijk om ook kennis van zakelijk Frans te hebben. Dat leer je bijvoorbeeld met de training Zakelijke communicatie Frans. Wil je de taal snel leren spreken voor je baan? Kies dan voor een Spoedcursus Frans.

Leer Frans op jouw manier

Niet iedereen leert op dezelfde manier. Daarom kun je op Opleiding.nl kiezen voor een training die past bij jouw leerbehoeften. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf of je jouw cursus Frans klassikaal volgt, of liever voor een thuisstudie Frans kiest. Op Opleiding.nl vind je altijd een studievariant die in jouw drukke leven past.

Meer weten?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.