Overige talen

Wil je een vreemde taal leren? Dan vind je op Opleiding.nl een breed aanbod aan taaltrainingen. Daarbij...

Lees verder >

Wil je een vreemde taal leren? Dan vind je op Opleiding.nl een breed aanbod aan taaltrainingen. Daarbij denk je misschien in eerste instantie aan veelgekozen...

Lees verder >

Wil je een vreemde taal leren? Dan vind je op Opleiding.nl een breed aanbod aan taaltrainingen. Daarbij denk je misschien in eerste instantie aan veelgekozen talen als Engels, Frans, Duits en Spaans....

Lees verder >

Overige talen: 18 opleidingen

Filteren
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Opleider
Toon meer opleiders
Startmoment
Toon alle startmomenten
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Opleidingen (18)

Onze beste opleidingen

Over Opleiding.nl

De allerbeste opleidingen en trainingen, overzichtelijk bij elkaar

Over Opleiding.nl

Uit onderzoek blijkt dat de helft van alle Nederlanders het lastig vindt om de juiste opleiding of training te kiezen. Een derde vindt het zelfs zo lastig, dat zij het volgen van een opleiding of training uitstellen! Maar liefst 58% zou het ideaal vinden als de beste opleidingen en trainingen overzichtelijk op een website staan. Met Opleiding.nl bieden we precies die oplossing.

Lees verder

Overige talen

Wil je een vreemde taal leren? Dan vind je op Opleiding.nl een breed aanbod aan taaltrainingen. Daarbij denk je misschien in eerste instantie aan veelgekozen talen als Engels, Frans, Duits en Spaans. Maar je vindt bij ons ook trainingen voor heel veel andere talen die binnen Europa en daarbuiten worden gesproken. Welke taal je ook kiest, met een intensieve taalcursus heb je het zo onder de knie.

Taaltrainingen Zweeds

Lijkt het je leuk om Zweeds te leren? Of heb je deze taal nodig voor je werk? Dan leg je een goede basis met een cursus Zweeds voor beginners. Omdat het Zweeds, net als het Nederlands, een Germaanse taal is, kun je deze basis waarschijnlijk vrij snel leren. Wil je daarna meer de diepte in? Ga dan verder met een taaltraining voor gevorderden, zoals de Cursus Zweeds niveau 2.

Taaltrainingen Arabisch

Wist je dat Arabisch een van de grootste talen ter wereld is? Een goede reden om deze taal te leren. Arabisch is voor Nederlandssprekenden best een uitdagende taal. Het heeft heel andere klanken dan het Nederlands en een schrift dat van rechts naar links moet worden gelezen. Daarom begin je met een taalcursus Arabisch voor beginners bij de basis van deze taal. Zo ontwikkel je stap voor stap je spreek- en schrijfvaardigheid. Beheers je de basis al? Dan kun je meer de diepte in met een vervolgcursus.

Taaltrainingen Russisch

Het Russisch is de meest gesproken taal in Europa. Het is dan ook zeker handig om de basis van deze taal te beheersen. Lijkt het je moeilijk om de Russische uitspraak en het cyrillische alfabet onder de knie te krijgen? Geen zorgen. Met een cursus Russisch voor beginners begin je helemaal bij het begin. Wanneer je de basis eenmaal beheerst, kun je je taalvaardigheid verder ontwikkelen met een cursus Russisch niveau 2.

Andere talen

Naast Zweeds, Arabisch en Russisch kun je nog heel veel andere talen leren met de taalcursussen op Opleiding.nl. Een greep uit het aanbod:


Is dit niet wat je zocht? Bijvoorbeeld omdat je op zoek was naar een cursus Engels, of Duits? Of omdat je juist je Nederlandse taalvaardigheid wilt verbeteren? Bekijk dan eens onze pagina met het complete aanbod taaltrainingen van onze opleidingspartners. Hier vind je alle taaltrainingen voor zowel beginners als gevorderden die je via Opleiding.nl kunt volgen.

Meer weten?

Heb je een vraag of behoefte aan persoonlijk studieadvies? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij denken graag met je mee.