Trainen en coachen

De vraag naar coaching blijft toenemen. Ook het aanbod blijft groeien. Hoe onderscheid je je als trainer of coach en hoe bereik je jouw doelgroep? Door...

Lees verder >

De vraag naar coaching blijft toenemen. Ook het aanbod blijft groeien. Hoe onderscheid je je als trainer of coach en hoe bereik je jouw doelgroep? Door te werken aan bijscholing en kwalificaties en met inzet van nieuwe technieken bouw je aan een relatie...

Lees verder >

De vraag naar coaching blijft toenemen. Ook het aanbod blijft groeien. Hoe onderscheid je je als trainer of coach en hoe bereik je jouw doelgroep? Door te werken aan bijscholing en kwalificaties en met inzet van nieuwe technieken bouw je aan een relatie met potentiële en al bestaande klanten.

Trends en ontwikkelingen

Het is al lang niet meer raar of vreemd...

Lees verder >

Trainen en coachen: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Trainen en coachen

De vraag naar coaching blijft toenemen. Ook het aanbod blijft groeien. Hoe onderscheid je je als trainer of coach en hoe bereik je jouw doelgroep? Door te werken aan bijscholing en kwalificaties en met inzet van nieuwe technieken bouw je aan een relatie met potentiële en al bestaande klanten.

Trends en ontwikkelingen

Het is al lang niet meer raar of vreemd als je je laat coachen. In de sportwereld is het natuurlijk helemaal ingeburgerd, en tegenwoordig komen ook ‘gewone’ mensen er makkelijk voor uit dat ze een coach hebben. Het wordt zelfs als een statussymbool gezien. Zo roepen directeuren en ondernemers dat ze succesvoller zijn als ze met een coach kunnen samenwerken. Ook als secundaire arbeidsvoorwaarde is het een manier om nieuwe werknemers aan te trekken als ze een coach kunnen nemen op kosten van de baas.

Het aanbod van coaching is dan ook enorm toegenomen. Er komt ook steeds meer online beschikbaar. Coachingsprogramma's en trainingen bereiken op die manier veel meer mensen in korte tijd. Tegelijkertijd wil men een bepaalde garantie op kwaliteit terugzien. Als coach moet je je blijven bijscholen om de juiste kwalificaties te hebben en je te kunnen profileren als expert. Wil je met je kop boven het maaiveld uitsteken en voldoende klanten aan je blijven binden, dan is een specialisatie een must. Je kunt je ook onderscheiden door gebruik te maken van de technologieën en netwerkmogelijkheden van nu. Denk aan de inzet van nieuwsbrieven, social media, blogs, e-books, video en audio. Zo bied je toegevoegde waarde en creëer je vertrouwen.

Populaire opleidingen binnen Trainen en Coachen zijn:

Masterclass Coaching

Wil jij je inzicht en vaardigheden op het gebied van coaching ontwikkelen? Dan is deze Masterclass een goede keuze. Je verdiept je in theorie over psychologie, communicatie en gedrag en koppelt deze direct aan relevante coachingstechnieken. Je gaat ook aan de slag met je persoonlijke coachingsvaardigheden en ontwikkelt een eigen authentieke coachingsstijl. Dankzij de juiste vaardigheden en handvatten voer je jouw rol als coach na deze masterclass op persoonlijke en professionele wijze uit. Na afloop ben je in staat het proces van leren, ontwikkelen en veranderen van je coachees te stimuleren.

Post HBO Train de Trainer

In deze succesvolle Post HBO ontwikkel je in drie trainingen van drie dagen jouw trainersvaardigheden. Je verdiept je in een scala aan technieken, leert een training van klantvraag tot programma te ontwikkelen, doet kennis op over hoe mensen leren en krijgt inzicht in groepsdynamische processen. Je rondt de Post HBO af met een proeve van bekwaamheid.  Na afloop hiervan ben je opgeleid tot professioneel trainer en ontvang je het gewaardeerde diploma ‘Post HBO Train de Trainer’ van Boertien Vergouwen Overduin.

Professioneel Trainen

Ben je een beginnende trainer of heb je al de nodige bagage? De training Professioneel Trainer geeft je inzicht in je kwaliteiten en drijfveren als trainer en biedt je een stevige basis om verder te ontwikkelen. De gecertificeerde trainers helpen je om een (betere) trainer te worden die de principes en stijlen van het trainersvak kent, deelnemers op een plezierige manier laat leren, soepel omgaat met groepsinteractie en inspeelt op de specifieke behoeften van de deelnemers van je trainingen. Deze training kan ook ingezet worden als onderdeel van de Post HBO Train de Trainer.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000