Software development

Software ontwikkelen voor eindgebruikers in een professionele programmeertaal, het integreren van de cloud binnen de IT-werkzaamheden van je organisatie....

Lees verder >

Software ontwikkelen voor eindgebruikers in een professionele programmeertaal, het integreren van de cloud binnen de IT-werkzaamheden van je organisatie. Als software developer moet je slimme oplossingen kunnen verzinnen voor soms lastige vraagstukken....

Lees verder >

Software ontwikkelen voor eindgebruikers in een professionele programmeertaal, het integreren van de cloud binnen de IT-werkzaamheden van je organisatie. Als software developer moet je slimme oplossingen kunnen verzinnen voor soms lastige vraagstukken. En de drive hebben om je kennis up-to-date te houden. Ben jij helemaal op de hoogte?

Trends & ontwikkelingen...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Software development

Software ontwikkelen voor eindgebruikers in een professionele programmeertaal, het integreren van de cloud binnen de IT-werkzaamheden van je organisatie. Als software developer moet je slimme oplossingen kunnen verzinnen voor soms lastige vraagstukken. En de drive hebben om je kennis up-to-date te houden. Ben jij helemaal op de hoogte?

Trends & ontwikkelingen

Onze economie digitaliseert in zeven-mijl-stappen. De ene cloud-toepassing is nog ‘smarter’ dan de ander. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf, daar is software voor nodig. Van embedded smartware tot en met omvangrijke cloud-systemen waarop vele mensen kunnen samenwerken. Dat zijn de belangrijkste trends voor de komende jaren.

Sta jij straks aan de wieg van een hele serie digital twins? Daarmee zorg je voor enorme efficiëntie en inzichten over het gebruik en de mogelijke verbeterpunten van producten. In de juiste AI toepassingen wordt het mogelijk om met deze digital twins een digitale weergave te maken van vrijwel elk denkbaar aspect uit de maatschappij.

En wat te denken van de cloud? Waar de nadruk jaren op consolideren heeft gelegen, zien we nu dat de computing power weer steeds dichter naar de gebruiker schuift. Dat geeft belangrijke performance voordelen en het vereist dat jij als software developer kan denken vanuit de gebruiker.

Lijkt het je wel wat om aan de wieg staan van al deze ontwikkelingen? De juiste cloud architectuur ontwerpen of juist hyperslimme plugins te ontwerpen en te bouwen? Dat kan dat! Met een gedegen software development opleiding ben je de komende decennia zeker van werk.

Populaire opleidingen binnen Software Development zijn:

Professional Master Architectuur en Cloud

Jij bent werkzaam als informatiemanager, informatiearchitect of business consultant en ziet dat de cloud een opmars maakt. Je wilt daar meer over weten en vraagt je af wat dit betekent voor de IT-architectuur binnen jouw organisatie. Je ontdekt het in het praktijkgerichte programma Professional Master Architectuur en Cloud. Je leert hoe je effectief en efficiënt aan de slag kunt met IT-architectuur en verschillende bedrijfsprocessen tot een geheel kunt brengen.

HBO Bachelor Informatica specialisatie Cloud architect

In de HBO Bachelor Informatica specialisatie Cloud architect leer je alles over het opstellen van een cloud architectuur. Je leert hoe je de huidige IT-infrastructuur kunt transformeren naar de cloud en verdiep jij je in cloudservices, de IT-strategie en methoden & technieken van de cloud architect. Professionals uit het vak begeleiden je hierbij. Zo krijg je goed inzicht in de mogelijkheden en toepassingen van cloud computing in je je werk.

MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4

Als (aankomend) applicatie- en mediaontwikkelaar bij een softwarebedrijf of IT-ontwikkelaar houd jij je onder andere bezig met het maken van applicaties en media-uitingen en het testen, verbeteren en onderhouden van applicaties. In de opleiding MBO Applicatie- en Mediaontwikkelaar niveau 4 leer je alle kennis en vaardigheden die je daarvoor nodig hebt. Wat je leert kun je meteen toepassen in je werk.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000