Salestrainingen

Hoewel je het in deze digitale tijd misschien niet verwacht, wordt de rol van de sales- en accountmanager weer groter. De klant wil persoonlijk worden...

Lees verder >

Hoewel je het in deze digitale tijd misschien niet verwacht, wordt de rol van de sales- en accountmanager weer groter. De klant wil persoonlijk worden aangesproken en niet door een robot. Door je sales- en onderhandelvaardigheden te finetunen, zorg je...

Lees verder >

Hoewel je het in deze digitale tijd misschien niet verwacht, wordt de rol van de sales- en accountmanager weer groter. De klant wil persoonlijk worden aangesproken en niet door een robot. Door je sales- en onderhandelvaardigheden te finetunen, zorg je er voor dat de klant voor jouw product of dienst kiest en niet die van de concurrent.

Trends & ontwikkelingen...

Lees verder >

Salestrainingen: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Salestrainingen

Hoewel je het in deze digitale tijd misschien niet verwacht, wordt de rol van de sales- en accountmanager weer groter. De klant wil persoonlijk worden aangesproken en niet door een robot. Door je sales- en onderhandelvaardigheden te finetunen, zorg je er voor dat de klant voor jouw product of dienst kiest en niet die van de concurrent.

Trends & ontwikkelingen

Misschien gaat het juist tegen je verwachtingen in, maar gedurende 2018 zal het gebruik van bots - computerprogramma’s die zelfstandig taken uitvoeren - alleen maar afnemen, en de rol van de sales- en accountmanager weer groeien. De klant wil weer persoonlijk worden benaderd door de expert die hem begrijpt en die net dat beetje extra geeft. Bij die persoonlijke benadering hoort ook een persoonlijk contact. Waren eerder Facebook en Twitter nog populair, nu winnen de korte berichtjes via bijvoorbeeld WhatsApp of Messenger steeds meer terrein. Langere berichten kun je via de populaire videomail versturen, ideaal voor de gemakzuchtige mens van tegenwoordig. Organisaties worden steeds vaker benaderd door persoonlijk contact op te nemen met individuele werknemers . Zorg er dus voor dat je weet wie er verantwoordelijk zijn voor de inkoop en vergroot zo je kans op succes.

Stond eerder de salesmanager onderaan de ranglijst, nu vervult deze een steeds belangrijkere rol. In de zakenwereld neemt de competitie toe en de winstdoelstellingen worden hoger. Om klanten binnen te halen en vast te houden zijn er - zoals alleen de trends al laten zien - steeds meer vaardigheden vereist. Goed opgeleide sales- en accountmanagers zijn daarom van toenemend belang en organisaties zullen steeds meer investeren in goede trainingen voor deze sleutelfiguren.

Populaire Salestrainingen zijn:

Professionele Salesvaardigheden

Startende verkoper? Dan is deze training er voor jou! Tijdens deze praktijkgerichte training komen alle verkoopvaardigheden aan bod. Met behulp van een trainingsacteur en rollenspellen leer je om een verkoopgesprek volledig te doorgronden. Hierdoor ben je in staat om producten en diensten op aantrekkelijke wijze aan klanten te verkopen.

Effectief Onderhandelen

Tijdens deze training van twee dagen leer jij hoe je effectief kunt onderhandelen. De focus ligt op de beroepsmatige onderhandeling met klanten, leveranciers, collega’s, leidinggevenden of deelnemers aan projecten. Maar of je nu gaat onderhandelen vanuit je beroep of in privésituaties, deze vaardigheden zullen altijd van pas komen.

Consultative Selling

Wil je klanten overtuigen dat jouw producten en diensten het beste zijn? Met consultative selling laat je klanten inzien waarom ze voor jou moeten kiezen. Zeer waardevol, gezien de vele producten en diensten in de markt. In deze training leer je om op allerlei manieren meer te halen uit een klantrelatie.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000