Retail en ondernemerschap

In deze digitale tijd willen klanten snel en zonder te veel moeite hun behoeftes vervuld zien. Dat vraagt om veel kwaliteiten in een ondernemer. Hoe ontwikkel...

Lees verder >

In deze digitale tijd willen klanten snel en zonder te veel moeite hun behoeftes vervuld zien. Dat vraagt om veel kwaliteiten in een ondernemer. Hoe ontwikkel je je tot een allround ondernemer? En benut je de verkoopkansen van je organisatie optimaal?...

Lees verder >

In deze digitale tijd willen klanten snel en zonder te veel moeite hun behoeftes vervuld zien. Dat vraagt om veel kwaliteiten in een ondernemer. Hoe ontwikkel je je tot een allround ondernemer? En benut je de verkoopkansen van je organisatie optimaal?   

Trends & ontwikkelingen

De digitale wereld raakt meer en meer verweven met onze fysieke wereld en inmiddels...

Lees verder >

Retail en ondernemerschap: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Retail en ondernemerschap

In deze digitale tijd willen klanten snel en zonder te veel moeite hun behoeftes vervuld zien. Dat vraagt om veel kwaliteiten in een ondernemer. Hoe ontwikkel je je tot een allround ondernemer? En benut je de verkoopkansen van je organisatie optimaal?   

Trends & ontwikkelingen

De digitale wereld raakt meer en meer verweven met onze fysieke wereld en inmiddels kun je eigenlijk al niet meer van twee aparte werelden spreken. Als ondernemer moet je je horizon verbreden en creatief zijn; gebruik maken van de technologische mogelijkheden.

Alles draait om het zorgen voor de ultieme klantbeleving. De klant wil persoonlijk worden benaderd, zowel in de digitale als in de fysieke winkel. Daarin zullen chatbots een steeds grotere rol gaan spelen en een vlekkeloos verloop van zoektocht naar aankoop vergemakkelijken. Die aankoop kan nog eens worden versoepeld door mobiele betaalmogelijkheden. In de fysieke winkel kun je denken aan interactieve touchscreens of interactieve pas spiegels die de kleding in een andere maat of kleur kunnen laten zien. Of zijn zelfs kleermaker robots, die met een 3D-beeld kleding ter plekke kunnen naaien, de toekomst? De bezorging zal door alle concurrentie steeds sneller worden. Zullen drones de postbezorging over gaan nemen?

De klant van nu - en zeker van de toekomst - wil zijn behoeftes onmiddellijk vervuld krijgen, en hiervoor niet te veel stappen hoeven nemen. Dit vergt van de ondernemer een grote inzet, strakke organisatie en goed opgeleide werknemers, zowel achter de digitale schermen als in de fysieke winkel.

Populaire opleidingen binnen Retail en Ondernemerschap zijn:

HBO Bachelor Management specialisatie Small business en ondernemerschap

Deze brede en praktijkgerichte opleiding richt zich op de kern van ondernemen en management. Of je nu je eigen bedrijf wilt starten of aan de slag wilt als bedrijfsleider, storemanager, product- of accountmanager, tijdens deze HBO Bachelor leer jij hoe je het verschil kunt maken ondernemer of manager. Reken op een stevige basis voor je verdere carriere.

HBO Retailmanagement

Een snel veranderende economie, wisselende consumentenbehoeften en de populariteit van online winkelen. Het zijn veranderingen en uitdagingen waar hoger opgeleide mensen een strategie op los kunnen laten. Tijdens dit HBO-programma leer je marktontwikkelingen tijdig signaleren, de wensen van klanten in kaart te brengen en verkoopkansen te optimaliseren. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden als leidinggevende.

MBO Ondernemersvaardigheden

Wil jij voor jezelf beginnen? Dan is de MBO opleiding Ondernemersvaardigheden uitermate geschikt. In korte tijd leer je de basisbeginselen van het ondernemerschap. Denk aan commerciële vaardigheden, marketing, financieel inzicht, maar ook personeelszaken. Deze opleiding is een uitstekende basis voor iedereen die zijn eigen bedrijf wil beginnen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000