Procesoptimalisatie en lean

In de logistieke wereld is de roep om efficiëntieverbetering groot. Of het nu gaat om onnodig transport reduceren, een teveel aan voorraad terugdringen...

Lees verder >

In de logistieke wereld is de roep om efficiëntieverbetering groot. Of het nu gaat om onnodig transport reduceren, een teveel aan voorraad terugdringen of voorkomen dat chauffeurs moeten wachten op nieuwe opdrachten. Ontdek hoe je (bedrijfs)processen...

Lees verder >

In de logistieke wereld is de roep om efficiëntieverbetering groot. Of het nu gaat om onnodig transport reduceren, een teveel aan voorraad terugdringen of voorkomen dat chauffeurs moeten wachten op nieuwe opdrachten. Ontdek hoe je (bedrijfs)processen optimaliseert en logistieke dienstverlening lean maakt.

Trends & ontwikkelingen

De logistieke wereld is volop...

Lees verder >

Procesoptimalisatie en lean: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Cialdini voegt 7e beïnvloedingsprincipe toe

Elke marketeer is ermee bekend: de 6 beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini. Tot nu toe was Cialdini van mening dat alle vormen van beïnvloeding onder een van deze principes konden worden ondergebracht. Daar is hij op teruggekomen, want nu heeft hij het principe ‘Unity’ toegevoegd. Vanaf nu spreken we dus van de 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Maar wat houdt dit nieuwe principe precies in?

Unity = gedeelde identiteit

Bij ‘Unity’ gaat het om een gedeelde identiteit tussen de beïnvloeder en degene die de beïnvloeder hoopt te beïnvloeden. Hoe meer een koper het gevoel heeft dat hij en de verkoper iets gemeen hebben, hoe sneller hij geneigd zal zijn iets van de verkoper aan te nemen (en vervolgens iets te kopen).

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Procesoptimalisatie en lean

In de logistieke wereld is de roep om efficiëntieverbetering groot. Of het nu gaat om onnodig transport reduceren, een teveel aan voorraad terugdringen of voorkomen dat chauffeurs moeten wachten op nieuwe opdrachten. Ontdek hoe je (bedrijfs)processen optimaliseert en logistieke dienstverlening lean maakt.

Trends & ontwikkelingen

De logistieke wereld is volop in beweging en verandert voortdurend. Het is daarom belangrijk om in te spelen op deze veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan de enorme groei van de e-commerce sector. Hoe gaan webshops het beste om met deze ontwikkeling en hoe organiseren ze het transport van alle producten die men bestelt?

Zo is een van de belangrijkste ontwikkelingen het groeiende gat tussen de stedelijke gebieden en het platteland. Men verwacht dat in 2025 meer dan 60% van de bevolking in stedelijke gebieden woont. Voor nieuwkomers in de transport en logistiek wordt het daarom lastig om efficiënt op het platteland te bezorgen. Wat kun je dan het beste doen? Hoe kies je een aanpak die werkt?

Een aantal innovatieve beginnende bezorgbedrijven laat bijvoorbeeld het platteland links liggen en concentreert zich volledig op de steden, waar ze bovendien dankzij same-day delivery iets toe kunnen voegen aan de markt.

Aan de andere kant schieten de kosten voor logistiek vastgoed omhoog door de groei van het stedelijke distributiemodel. Om die reden zijn vooral online transportbedrijven hard op zoek naar lokale distributiecentra. En dat is niet altijd even makkelijk. De uitdaging ligt daarom voornamelijk in het vinden van innovatieve oplossingen voor dit probleem. Heb jij misschien een goed idee?

Populaire opleidingen binnen Procesoptimalisatie en LEAN zijn:

Professional Master Lean Leadership

Ben jij een ervaren manager? En wil jij je verdiepen in Lean en je eigen lean leiderschapsstijl ontwikkelen? Dan is de Professional Master Lean Leadership echt iets voor jou. Je verdiept je in de harde en zachte kant van lean leadership en ontwikkelt een integrale, state-of-the-art kennis van lean management. Ook werk je aan je eigen leidinggevende vaardigheden. Zo kun jij met succes lean in je organisatie implementeren en ben je in staat processen te optimaliseren.

HBO Lean Six Sigma Green Belt

In het studieprogramma HBO Lean Six Sigma Green Belt ga je op zoek naar mogelijkheden om bedrijfsprocessen in je eigen werkomgeving te verbeteren. Hiervoor maak je gebruik van de systematiek van Lean Six Green Belt. De opleiding is heel praktijkgericht.
Volg je de opleiding in het kader van de HBO Bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde? Dan kun je bovendien in aanmerking komen voor de unieke voucherregeling van het ministerie van OCW. je ontvangt dan € 1.250,- korting.

Lean IT Foundation

Ben jij werkzaam binnen een IT-organisatie en wil je leren hoe je processen binnen je organisatie efficiënter kunt laten verlopen? Dan is Lean IT Foundation een goede keuze. In deze training leer je hoe je de lean methodiek toepast in de IT. Je leert hoe deze methodiek, die komt uit de industrie, ook binnen de IT kan helpen bij het versnellen van doorlooptijden en het terugbrengen van het aantal incidenten. Je rondt de training af met het examen Lean IT Foundation.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000