Payroll-, loon- en salarisadministratie

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want...

Lees verder >

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want kennis is key. Hoe goed ben jij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen...

Lees verder >

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want kennis is key. Hoe goed ben jij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen

Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van payroll, loon en salarisadministratie, zal jij als professional...

Lees verder >

Payroll-, loon- en salarisadministratie: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Cialdini voegt 7e beïnvloedingsprincipe toe

Elke marketeer is ermee bekend: de 6 beïnvloedingsprincipes van Robert Cialdini. Tot nu toe was Cialdini van mening dat alle vormen van beïnvloeding onder een van deze principes konden worden ondergebracht. Daar is hij op teruggekomen, want nu heeft hij het principe ‘Unity’ toegevoegd. Vanaf nu spreken we dus van de 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Maar wat houdt dit nieuwe principe precies in?

Unity = gedeelde identiteit

Bij ‘Unity’ gaat het om een gedeelde identiteit tussen de beïnvloeder en degene die de beïnvloeder hoopt te beïnvloeden. Hoe meer een koper het gevoel heeft dat hij en de verkoper iets gemeen hebben, hoe sneller hij geneigd zal zijn iets van de verkoper aan te nemen (en vervolgens iets te kopen).

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Payroll-, loon- en salarisadministratie

Het vak van salarisprofessional verandert. Door de toenemende automatisering krijg je steeds meer een adviserende rol. Dit vraagt om bijscholing want kennis is key. Hoe goed ben jij op de hoogte van de actuele ontwikkelingen?

Trends & ontwikkelingen

Vanwege de ontwikkelingen op het gebied van payroll, loon en salarisadministratie, zal jij als professional op dit gebied steeds meer een adviserende rol krijgen. Ondanks de automatisering, zal de werkdruk onverminderd hoog blijven. Er vindt een verschuiving van werkzaamheden plaats, maar dat betekent niet dat je achterover kunt gaan leunen.

Als salarisprofessional zal de adviestaak boven de rest van je werkzaamheden uittorenen en dit wordt alleen maar belangrijker. Het is dus van belang dat je goed kunt communiceren, jouw adviezen van gedegen argumenten kunt voorzien en organisaties helpt in de groei van hun omzet door een een actieve houding aan te nemen.

Daarnaast is het van belang dat je voldoende kennis hebt over de thema’s Werkkostenregeling (WKR), het thema CAO’s en het thema meldplicht datalekken. Deze onderwerpen zijn belangrijk in de komende jaren binnen dit vakgebied. Vooral rondom ‘datalekken’ dien je goede kennis te hebben, gezien de aankomende wetswijziging AVG en de mate waarin je als payroll professional met privacygevoelige informatie werkt.

Opvallend is dat zowel de interne als de externe payroll professional vaker voldoende tijd en budget voor vakontwikkeling van de werkgever krijgt. Dit zal alleen maar groeien, want werknemers die op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen zijn hard nodig. Daarnaast zijn payroll professionals erg gewild op de arbeidsmarkt, dus wil het bedrijf dat jou al in dienst heeft je graag behouden! Dus waar wacht je nog op? Zoek vandaag nog een relevante opleiding!

Populaire opleidingen binnen Payroll, Loon en Salarisadministratie zijn:

HBO Bachelor Management Payroll Services

 

Leer alles op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen en wordt de payroll specialist waar iedereen op zit te wachten. Met de opleiding HBO Bachelor Management Payroll Services leer jij een waardevolle bijdrage te leveren aan complexe vraagstukken op het gebied van arbeid en belonen. Zo ontwikkel je je tot een volwaardig gesprekspartner voor het management en dat komt je carrière beslist ten goede.

Praktijkdiploma Loonadministratie

Je wilt je kennis uitbreiden op het gebied van loon- en salarisadministratie en jezelf een perfecte kans op de arbeidsmarkt bieden. Met het Praktijkdiploma Loonadministratie weet je hoe je een loonadministratie moet opzetten, hoe je loonberekeningen moet  maken, hoe de huidige wet- en regelgeving werkt… Kortom, alles om een goede start te maken op een loonadministratie.

Vakopleiding Payroll Services

Ben je geïnteresseerd in een functie op het gebied van arbeid en belonen? Als allround payroll professional? Dan is het zaak veel te leren over zaken als fiscaal recht, sociaal verzekerings- en arbeidsrecht, HR, IT en verschillende administratieve processen. Onze ervaren docenten uit de praktijk leren je bovendien sterke adviesvaardigheden die je gelijk in de praktijk kunt toepassen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000