Makelaardij

Tegenwoordig kijkt men in de woningmarkt niet alleen naar het vastgoed. Ook de sociale omgeving en duurzaamheid spelen een steeds grotere rol. Dit vraagt...

Lees verder >

Tegenwoordig kijkt men in de woningmarkt niet alleen naar het vastgoed. Ook de sociale omgeving en duurzaamheid spelen een steeds grotere rol. Dit vraagt veel van makelaars, assistent-makelaars en taxateurs. Ontdek de vastgoedwereld van nu.

Trends &...

Lees verder >

Tegenwoordig kijkt men in de woningmarkt niet alleen naar het vastgoed. Ook de sociale omgeving en duurzaamheid spelen een steeds grotere rol. Dit vraagt veel van makelaars, assistent-makelaars en taxateurs. Ontdek de vastgoedwereld van nu.

Trends & ontwikkelingen

Ook in de makelaardij neemt het maatschappelijk bewustzijn een steeds prominentere plek in....

Lees verder >

Makelaardij: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Makelaardij

Tegenwoordig kijkt men in de woningmarkt niet alleen naar het vastgoed. Ook de sociale omgeving en duurzaamheid spelen een steeds grotere rol. Dit vraagt veel van makelaars, assistent-makelaars en taxateurs. Ontdek de vastgoedwereld van nu.

Trends & ontwikkelingen

Ook in de makelaardij neemt het maatschappelijk bewustzijn een steeds prominentere plek in. In de woningmarkt draait het steeds meer om de mens en minder om het vastgoed. Wat is het doel van onze keuzes? Wat zijn de behoeftes van de klant? Nederland is op weg van een verzorgingsstaat naar een participatiesamenleving. Er moet gekeken worden naar het dorp, de wijk of de coöperatie, naar de leefstijl van de toekomstige solidaire bewoners. Wonen en zorg zullen administratief niet meer gescheiden worden, in het belang van de cliënt. Hierbij moet eenzaamheid en een gevoel van onveiligheid voorkomen worden, bijvoorbeeld door de bouw van hofjes nieuwe stijl.

Zaak is wel om sneller te bouwen in verband met het tekort aan woningen. De Ladder voor Duurzame Verstedelijking moet hierbij niet in de weg staan, maar juist slim toegepast worden. Ook moet er rekening worden gehouden met de trek van jonge gezinnen uit de stad.

Woningen moeten gasloos, all-electric en energieneutraal worden voor de verkoopbaarheid in de toekomst. Door middel van gedragsbeïnvloeding zullen particuliere eigenaren hiervan overtuigd worden. Ook thuistechnologie zal steeds meer aandacht krijgen voor een toegenomen wooncomfort.

De enige constante van nu is verandering. De trend van nu hoeft niet de toekomst te zijn. We moeten uitgaan van scenario’s, maar ook zoveel mogelijk gedragsgegevens van woonconsumenten inzamelen en analyseren om toch de toekomst - een beetje - te kunnen voorspellen. Ben jij de makelaar van de toekomst?

Populaire opleidingen binnen Makelaardij zijn:

Assistent-Makelaar Wonen (ARMT)

De vastgoedmarkt trekt weer aan en daarmee groeit ook de vraag naar assistent-makelaars. Tijdens deze opleiding bereiden we je voor op diverse werkzaamheden om de makelaar te ondersteunen. Bijvoorbeeld het begeleiden van kopers tijdens bezichtigingen, onderhandelingen voeren, het opstellen van koop- en verkoopovereenkomsten en marketingactiviteiten. Kortom, je legt een mooie basis voor een leuk en uitdagend beroep.

Kandidaat -Makelaar Wonen (KRMT).

Tijdens de opleiding Kandidaat-Makelaar Wonen leer je alles over waardebepaling, het begeleiden bij bezichtigingen, onderhandelen en het verzorgen van de afhandeling rondom de koop of verkoop van vastgoed. Daarbij ligt de focus op onderwerpen als bouwkunde, financiën, juridische aspecten en economie in het vakgebied van de makelaar en taxateur.

Register Makelaar-Taxateur (RMT)

Wil jij aan de slag als makelaar of taxateur? Dan zit je hier goed! Met een diploma van deze opleiding kun je je certificeren tot Register Makelaar-Taxateur (RTM). Deze praktijkgerichte opleiding is opgebouwd aan de hand van de verplichte onderdelen van SVMNIVO. In 27 maanden heb jij alle benodigde kennis in huis om aan de slag te kunnen als makelaar of taxateur.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000