Loon- en salarisadministratie

Werk je op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen? Dan weet je dat elk jaar wet- en regelgeving flink wijzigt. Van schijventarieven tot...

Lees verder >

Werk je op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen? Dan weet je dat elk jaar wet- en regelgeving flink wijzigt. Van schijventarieven tot loondoorbetaling bij ziekte. Ontwikkel je tot een goede payroll-professional en blijf op de hoogte...

Lees verder >

Werk je op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen? Dan weet je dat elk jaar wet- en regelgeving flink wijzigt. Van schijventarieven tot loondoorbetaling bij ziekte. Ontwikkel je tot een goede payroll-professional en blijf op de hoogte van de meest recente veranderingen!

Trends & ontwikkelingen

De wereld lijkt nooit meer stil te staan: nieuwe...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Loon- en salarisadministratie

Werk je op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen? Dan weet je dat elk jaar wet- en regelgeving flink wijzigt. Van schijventarieven tot loondoorbetaling bij ziekte. Ontwikkel je tot een goede payroll-professional en blijf op de hoogte van de meest recente veranderingen!

Trends & ontwikkelingen

De wereld lijkt nooit meer stil te staan: nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Het is tegenwoordig onmogelijk om alles nog bij te houden, laat staan mee te gaan met alle nieuwe trends. Ook de regels voor loon- en salarisadministratie zijn continu aan verandering onderhevig. Dat is ook dit jaar weer te zien aan het boekwerk dat de Belastingdienst heeft gepubliceerd met alle veranderingen binnen de regels van de loonheffingen. Met een eenmalige studie loon- of salarisadministratie kun je helaas niet je werk op de automatische piloot doen. Wie heeft er in 2018 bijvoorbeeld recht op loonkostenvoordeel? Welke cao-codes zijn er veranderd? Zijn de schijventarieven nog hetzelfde? Elk jaar zul je je de nieuwe regels weer eigen moeten maken en kunnen toepassen, wat een vaardigheid apart is. Welke opleiding voorziet je van deze vaardigheden zodat je je werk professioneel kunt uitvoeren?

Door de continu veranderende regelgeving kiezen bedrijven er steeds vaker voor de loon- en salarisadministratie uit te besteden aan een payrollonderneming. Hoe ontwikkel je je tot een echte payroll-professional? Naast de vakinhoudelijke expertise moet je bijvoorbeeld ook beschikken over juridische en communicatieve vaardigheden. Is deze uitdaging iets voor jou?

Populaire opleidingen binnen Loon- en salarisadministratie zijn:

HBO Bachelor Management Payroll Services

In deze opleiding komen alle onderwerpen aan bod die je als professional op het gebied van salarisadministratie, arbeid en belonen nodig hebt. Je ontwikkelt je tot volwaardig gesprekspartner voor het management en andere stakeholders. Daarnaast leer je hoe je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken op het gebied van arbeid en belonen. Hierdoor maak je een enorme professionaliseringsslag in je carrière.

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL)

Wil je vaardigheden ontwikkelen op het gebied van loon- en salarisadministratie? Dan is deze opleiding een uitstekende keuze. Je leert niet alleen een goede loonadministratie opzetten, maar krijgt ook inzicht in de huidige wet- en regelgeving door middel van praktijkvoorbeelden. Je rondt de opleiding af met het officiële diploma PDL van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit diploma wordt bijzonder gewaardeerd door het werkveld en biedt mooie carrièrekansen.

MBO Salarisadministratie

Als medewerker op een salarisadministratie heb je de taak de salarissen op tijd te laten betalen. Daarbij let je op de verschillende belastingen en afdrachten. Ook is het belangrijk dat je aan medewerkers in de organisatie kunt uitleggen wat de verschillende cijfers en getallen op hun loonstrook betekenen. In deze korte, praktijkgerichte opleiding leer je alles wat je nodig hebt om dit werk goed uit te voeren.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000