IT-trainingen

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt vrijwel nergens sterker dan in de IT-wereld, waar technologieën van vandaag morgen alweer achterhaald kunnen zijn....

Lees verder >

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt vrijwel nergens sterker dan in de IT-wereld, waar technologieën van vandaag morgen alweer achterhaald kunnen zijn. Als professional in de IT moet je daarom blijven groeien in je vak. Hoe houd jij je kennis up-to-date?...

Lees verder >

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt vrijwel nergens sterker dan in de IT-wereld, waar technologieën van vandaag morgen alweer achterhaald kunnen zijn. Als professional in de IT moet je daarom blijven groeien in je vak. Hoe houd jij je kennis up-to-date?

Trends & ontwikkelingen

De IT-wereld verandert in een rap tempo. WIl je bijblijven, dan is het belangrijk...

Lees verder >

IT-trainingen: 85 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

MBO-programma (3) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

Trainingen (79) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Financieel voordeel

Persoonlijk finacieel voordeel

Levenlanglerenkrediet

<p>Ben je niet ouder dan 55 en overweeg je om in deeltijd een HBO- of Masteropleiding te volgen? Kijk eens of je in aanmerking komt voor het Levenlanglerenkrediet (LLLK). Deze subsidieregeling van de overheid biedt aantrekkelijke mogelijkheden.</p>

Ben je niet ouder dan 55 en overweeg je om in deeltijd een HBO- of Masteropleiding te volgen? Kijk eens of je in aanmerking komt voor het Levenlanglerenkrediet (LLLK). Deze subsidieregeling van de overheid biedt aantrekkelijke mogelijkheden.

Lees verder

Sinds het studiejaar 2017-2018 kan iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid voor studiekosten in het hoger onderwijs. Deze aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen heet het levenlanglerenkrediet en geldt voor de opleidingen HBO Associate degree, HBO Bachelor en Master.

Wanneer je niet direct een volledige HBO Bacheloropleiding of Masteropleiding wilt volgen, kun je ook starten met het eerste jaar. Ook dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, mits je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

Lees verder

IT-trainingen

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt vrijwel nergens sterker dan in de IT-wereld, waar technologieën van vandaag morgen alweer achterhaald kunnen zijn. Als professional in de IT moet je daarom blijven groeien in je vak. Hoe houd jij je kennis up-to-date?

Trends & ontwikkelingen

De IT-wereld verandert in een rap tempo. WIl je bijblijven, dan is het belangrijk om bij te blijven leren. Het behalen van certificaten kan je helpen om meer te leren over bepaalde technologieën. Dat is vooral belangrijk als zelfstandig ondernemer, maar ook als werknemer levert dit je specifieke voordelen op.

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie geeft je namelijk een voorsprong op de arbeidsmarkt. Zo laat 91% van de werkgevers weten dat het in bezit hebben van een Microsoft-certificaat een belangrijk criterium is als je solliciteert.

Maar dat is niet alles. Hetzelfde onderzoek laat zien dat de kans op promotie met meer dan 60% stijgt. Investeer daarom in jezelf en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Binnen de informatietechnologie zijn vrijwel altijd banen beschikbaar en met ieder verworven certificaat stijgen je toekomstkansen. Heb jij al een idee welke kant je op wilt?

Als je overweegt een certificaat te behalen, vergroot het bovendien je kansen op het behouden van een baan. Want hetzelfde onderzoek concludeert dat 70% van de werkgevers van mening is dat het in bezit hebben van certificaten tot betere prestaties leidt. En als je goed presteert, hoef je niet bang te zijn je baan te verliezen.

Populaire IT - Trainingen zijn:

Certificeringsprogramma MCSA SQL Business Intelligence Development

Ben jij database administrator, database developer of Business Intelligence-professional? Wil jij de certificering MCSA: SQL Business Intelligence Development behalen? Dan is dit de opleiding voor jou. In twee trainingen bereiden zeer ervaren Microsoft Certified Trainers je voor op de twee officiële Microsoft examens. De persoonlijke aanpak in combinatie met de mogelijkheid voor extra zelfstudie zorgen dat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen en je examens succesvol afrondt.

Training Certificeringsprogramma MCSA Windows 10

Als je Windows 10 desktops, devices en gebruikers - inclusief de bijbehorende netwerk- en security resources - wilt beheren en ondersteunen, dan mag je de training Certificeringsprogramma MCSA Windows 10 niet missen. De aantrekkelijke mix van e-learning, oefenexamens, persoonlijke begeleiding en examens met slagingsgarantie stelt jou prima in staat om het officiële MCSA Windows 10 certificaat van Microsoft te behalen.

Opleiding Certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2016

Wil jij aan de slag met het installeren, configureren en beheren van de essentiële onderdelen van Windows Server 2016? Dan biedt het certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2016 je alle bagage die je nodig hebt. Je krijgt toegang tot een complete bundel professionele trainingen. En dankzij de vele extra’s, zoals uitgebreide courseware, labguides en praktijklabs, wordt de training nóg relevanter voor je dagelijkse praktijk.