IT-trainingen

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt vrijwel nergens sterker dan in de IT-wereld, waar technologieën van vandaag morgen alweer achterhaald kunnen zijn....

Lees verder >

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt vrijwel nergens sterker dan in de IT-wereld, waar technologieën van vandaag morgen alweer achterhaald kunnen zijn. Als professional in de IT moet je daarom blijven groeien in je vak. Hoe houd jij je kennis up-to-date?...

Lees verder >

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt vrijwel nergens sterker dan in de IT-wereld, waar technologieën van vandaag morgen alweer achterhaald kunnen zijn. Als professional in de IT moet je daarom blijven groeien in je vak. Hoe houd jij je kennis up-to-date?

Trends & ontwikkelingen

De IT-wereld verandert in een rap tempo. WIl je bijblijven, dan is het belangrijk...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

IT-trainingen

Stilstaan is achteruitgaan. Dat geldt vrijwel nergens sterker dan in de IT-wereld, waar technologieën van vandaag morgen alweer achterhaald kunnen zijn. Als professional in de IT moet je daarom blijven groeien in je vak. Hoe houd jij je kennis up-to-date?

Trends & ontwikkelingen

De IT-wereld verandert in een rap tempo. WIl je bijblijven, dan is het belangrijk om bij te blijven leren. Het behalen van certificaten kan je helpen om meer te leren over bepaalde technologieën. Dat is vooral belangrijk als zelfstandig ondernemer, maar ook als werknemer levert dit je specifieke voordelen op.

Het behalen van certificaten in de informatietechnologie geeft je namelijk een voorsprong op de arbeidsmarkt. Zo laat 91% van de werkgevers weten dat het in bezit hebben van een Microsoft-certificaat een belangrijk criterium is als je solliciteert.

Maar dat is niet alles. Hetzelfde onderzoek laat zien dat de kans op promotie met meer dan 60% stijgt. Investeer daarom in jezelf en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Binnen de informatietechnologie zijn vrijwel altijd banen beschikbaar en met ieder verworven certificaat stijgen je toekomstkansen. Heb jij al een idee welke kant je op wilt?

Als je overweegt een certificaat te behalen, vergroot het bovendien je kansen op het behouden van een baan. Want hetzelfde onderzoek concludeert dat 70% van de werkgevers van mening is dat het in bezit hebben van certificaten tot betere prestaties leidt. En als je goed presteert, hoef je niet bang te zijn je baan te verliezen.

Populaire IT - Trainingen zijn:

Certificeringsprogramma MCSA SQL Business Intelligence Development

Ben jij database administrator, database developer of Business Intelligence-professional? Wil jij de certificering MCSA: SQL Business Intelligence Development behalen? Dan is dit de opleiding voor jou. In twee trainingen bereiden zeer ervaren Microsoft Certified Trainers je voor op de twee officiële Microsoft examens. De persoonlijke aanpak in combinatie met de mogelijkheid voor extra zelfstudie zorgen dat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen en je examens succesvol afrondt.

Training Certificeringsprogramma MCSA Windows 10

Als je Windows 10 desktops, devices en gebruikers - inclusief de bijbehorende netwerk- en security resources - wilt beheren en ondersteunen, dan mag je de training Certificeringsprogramma MCSA Windows 10 niet missen. De aantrekkelijke mix van e-learning, oefenexamens, persoonlijke begeleiding en examens met slagingsgarantie stelt jou prima in staat om het officiële MCSA Windows 10 certificaat van Microsoft te behalen.

Opleiding Certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2016

Wil jij aan de slag met het installeren, configureren en beheren van de essentiële onderdelen van Windows Server 2016? Dan biedt het certificeringsprogramma MCSA Windows Server 2016 je alle bagage die je nodig hebt. Je krijgt toegang tot een complete bundel professionele trainingen. En dankzij de vele extra’s, zoals uitgebreide courseware, labguides en praktijklabs, wordt de training nóg relevanter voor je dagelijkse praktijk.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000