Hobby

Tussen werk of studie, familie en verplichtingen door is het ook belangrijk...

Lees verder >

Tussen werk of studie, familie en verplichtingen door is het ook belangrijk om af en toe een rustmoment...

Lees verder >

Tussen werk of studie, familie en verplichtingen door is het ook belangrijk om af en toe een rustmoment voor jezelf in te lassen. Iets te doen waar jij plezier aan beleeft. Of misschien wel nieuwe vaardigheden...

Lees verder >

Hobby: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Hobby

Tussen werk of studie, familie en verplichtingen door is het ook belangrijk om af en toe een rustmoment voor jezelf in te lassen. Iets te doen waar jij plezier aan beleeft. Of misschien wel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Wat heb jij altijd al willen leren? 

Trends & ontwikkelingen

Af en toe steekt een nieuwe trend de kop op. Een aantal jaar geleden startte iedereen fervent met breien. Doutzen Kroes, Kirsten Dunst en andere beroemdheden hielden zich met deze hobby bezig. Velen volgden hun voorbeeld. Niet zo gek: breien is leuk, ontspannend en nuttig. Het geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een unieke kledingcollectie aan te leggen.
 
Kook- en bakprogramma’s zijn tegenwoordig ontzettend populair. In 2013 verscheen Heel Holland Bakt voor het eerst op tv in navolging van het Britse succes The Great British Bake Off. Het zien van andermans kook- en bakkunsten inspireerde anderen om zelf aan de slag te gaan in hun keuken. De mooiste en lekkerste creaties werden zo neergezet.
 
Onlangs is ook de aandacht voor handlettering toegenomen. Handlettering is het met sierlijke vormen weergeven van tekst. Deze kunst haalt het creatieve in mensen naar boven en levert stuk voor stuk unieke werken op.
 
Het mooie van hobby’s is dat ze niet alleen jou wat opleveren. Anderen genieten van jouw bakkunst, zelfgemaakte kaarten, verhalen of muziek. Je ontdekt gezamenlijke hobby’s en ontmoet nieuwe mensen. Een echte verrijking van je leven.

Populaire Hobbycursussen zijn:

Digitale fotografie

Wil jij de mooiste foto’s maken? Memorabele momenten vastleggen? Alles uit jezelf en je camera halen? In de cursus Digitale fotografie leer je in korte tijd met licht en kleur werken. Je oefent met portret- en landschapsfotografie en ontdekt door te oefenen de fotograaf in jezelf. 

Korte verhalen en romans schrijven

Heb jij een verhaal in gedachten, maar weet je niet hoe je het op papier moet zetten? Wil je oefenen met verschillende schrijfstijlen? In de cursus Korte verhalen en romans schrijven ontwikkel je onder begeleiding van een ervaren docent je eigen stijl. Je krijgt tips en feedback om je steeds verder te ontwikkelen.

Cartoon- en striptekenen

Spanning, humor, verbazing. Met een afbeelding kan je meer uitdrukken dan met een stortvloed aan woorden. Houd jij van tekenen en wil je je bekwamen in het tekenen van cartoons? Je leert in de cursus Cartoon- en striptekenen herkenbare karakters neer te zetten en tekeningen het verhaal te laten vertellen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000