Dierenverzorging

Huisdieren hebben een positieve invloed op de mentale en fysieke gezondheid...
Lees verder >
Huisdieren hebben een positieve invloed op de mentale en fysieke gezondheid van hun baasjes. Ze verminderen...
Lees verder >
Huisdieren hebben een positieve invloed op de mentale en fysieke gezondheid van hun baasjes. Ze verminderen stress en eenzaamheid, beschermen tegen allergieën en houden de hersenen actief. (Huis)dieren...
Lees verder >

Dierenverzorging: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Dierenverzorging

Huisdieren hebben een positieve invloed op de mentale en fysieke gezondheid van hun baasjes. Ze verminderen stress en eenzaamheid, beschermen tegen allergieën en houden de hersenen actief. (Huis)dieren zijn dus goed voor ons. Maar hoe zorgen wij zo goed mogelijk voor hen? 

Trends & ontwikkelingen

We houden allemaal van dieren, maar weten we ook wel wat goed voor hen is? In welke omgeving zijn ze het gelukkigst? En wat voor voedsel hebben ze nodig om gezond te blijven?
 
Dit geldt ook voor onze huisdieren. Want wat geef je je kat wel en niet te eten? Hoe streng ben je voor je hond? Houd je een vogel in een kooitje of laat je hem door het huis vliegen? Het zijn vragen waar zo’n 60% van de Nederlanders zich (al dan niet onbewust) mee bezighoudt omdat zij een huisdier verzorgen.
 
Het beschikken over basiskennis over voeding en infectieziekten is dan ook een echte aanrader als je een dierenvriend bent en te maken hebt met (huis)dieren. Want zij zorgen goed voor jou. Jij wilt toch ook goed voor hen zorgen?

Populaire opleidingen en cursussen binnen Dierenverzorging

Professionele dierenverzorging

Ben jij gek op dieren? En wil je je op professioneel niveau in het verzorgen van dieren ontwikkelen? In de opleiding Professionele dierenverzorging verdiep je je in de biologische kenmerken van verschillende dieren, maar ook in hun gedrag, veelvoorkomende ziektes en verzorging bij ziektes. Tijdens een praktijkdag oefen je met vakspecifieke handelingen. 

MBO Dierenartsassistent Paraveterinair

Altijd al in een dierenartspraktijk, dierenspeciaalzaak of dierentuin willen werken? In de opleiding MBO Dierenartsassistent Paraveterinair leer je de dierenarts ondersteunen bij consulten en operaties. Met de kennis en vaardigheden die je in deze erkende opleiding opdoet ben je een grote steun voor dieren en hun baasjes. 

Het verzorgen van je paard

Paarden zijn gevoelige dieren. Hoe beter je je paard verzorgt, hoe beter je band met je paard wordt. Gedrag, verzorging, anatomie en fysiologie komen naar voren in de cursus Het verzorgen van je paard. Onmisbare kennis als je een paard hebt.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000