Computervaardigheden

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel...

Lees verder >

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel en Powerpoint. Om sneller en handiger te werken.

Trends & ontwikkelingen

We leven in een wereld van...

Lees verder >

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel en Powerpoint. Om sneller en handiger te werken.

Trends & ontwikkelingen

We leven in een wereld van ontwikkelingen. Niets staat nog vast en zodra je ergens aan gewend bent, is er alweer een nieuwe verandering...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Computervaardigheden

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel en Powerpoint. Om sneller en handiger te werken.

Trends & ontwikkelingen

We leven in een wereld van ontwikkelingen. Niets staat nog vast en zodra je ergens aan gewend bent, is er alweer een nieuwe verandering op gang. De eisen en behoeftes veranderen hierdoor ook continu en het is aan de organisatie om hierop in te spelen.

De alwetende leider bestaat niet meer: de duidelijke en vaststaande rolverdeling tussen management en werkgevers is vervaagd. Teams krijgen steeds meer autonomie en daarmee ook leiderschap. De rol van de manager wordt meer en meer om de teams aan te sturen als begeleider, rekening te houden met de verschillende wensen van de heterogene groep werknemers, overzicht te houden… Kortom, de manager moet veel ballen in de lucht houden. Technische ondersteuning is hierbij onontbeerlijk en nog nooit zijn computervaardigheden zo belangrijk geweest als nu. Er moet overzicht en houvast gecreëerd worden om als bedrijf het hoofd boven water te kunnen houden.

Hoe kun je orde houden in alle inkomende mails? Hoe kun je het beste prioriteren? Hoe kun je het beste informatie verzamelen en verwerken? Welke programma’s zijn geschikt voor het delen van informatie met medewerkers? In de computerwereld kun je nooit genoeg vaardigheden hebben en is het zaak jezelf continu te updaten.

Populaire opleidingen binnen Computervaardigheden zijn:

MBO Microsoft Office Vaardigheden

In dit korte, zeer praktijkgerichte MBO-programma krijg je een compleet pakket van Microsoft Office-trainingen. Je leert Word, Excel, PowerPoint en Outlook op een professionele wijze in een zakelijke omgeving te gebruiken. De opleiding wordt verzorgd in moderne opleidingscentra, die alle over een volledige IT-infrastructuur beschikken. Je rondt het programma af met praktijkopdracht, waarna je een instituutsdiploma kunt ontvangen van MBO College van NCOI.  

Excel Basis

Excel is wereldwijd het meest toegepaste spreadsheetprogramma. Onder leiding van de beste Excel-trainers van Nederland ga je aan de slag met dit waardevolle programma. De nadruk ligt op het toepassen van elementaire technieken van het spreadsheetprogramma. De training, uitgevoerd door onze businesspartner Computrain, is zeer geschikt als je inzicht wil krijgen in de structuur en werkwijze van Excel. Zowel Excel 2007, Excel 2010, Excel 2013 als Excel 2016.

Timemanagement met Outlook

Het programma Microsoft Outlook is de meest gebruikte ‘personal information manager’ en e-mail cliënt ter wereld. Tijdens deze training leer je efficiënter omgaan met e-mail, hoe je tijd beter kunt bewaken en ad-hoczaken zo af te handelen dat je toekomt aan je eigen planning. Aan bod komen onder andere het besluitvormingsdiagram om de werkstroom te verwerken en organiseren, de vijf stadia om de werkstroom te beheersen en het plannen en beheersen van projecten. Binnen één dag maakt je je alle vaardigheden eigen om optimaal gebruik te maken van Outlook.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000