Computervaardigheden

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel...

Lees verder >

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel en Powerpoint. Om sneller en handiger te werken.

Trends & ontwikkelingen

We leven in een wereld van...

Lees verder >

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel en Powerpoint. Om sneller en handiger te werken.

Trends & ontwikkelingen

We leven in een wereld van ontwikkelingen. Niets staat nog vast en zodra je ergens aan gewend bent, is er alweer een nieuwe verandering...

Lees verder >

Computervaardigheden: 98 opleidingen

Filteren

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Trainingen (89) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Praktijkopleiding (4) In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

In een praktijkopleiding doe je alle kennis en vaardigheden op die je nodig hebt om jouw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

MBO-programma (4) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. Op Opleiding.nl vind je erkende MBO-opleidingen op niveau 2, 3 en 4, maar ook korte MBO-programma’s die precies passen bij jouw opleidingsvraag.

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Een klassikaal HBO-programma bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. Je volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. Je hebt bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Financieel voordeel

Persoonlijk finacieel voordeel

Levenlanglerenkrediet

Ben je niet ouder dan 55 en overweeg je om in deeltijd een HBO- of Masteropleiding te volgen? Kijk eens of je in aanmerking komt voor het Levenlanglerenkrediet (LLLK). Deze subsidieregeling van de overheid biedt aantrekkelijke mogelijkheden.

Lees verder

Sinds het studiejaar 2017-2018 kan iedereen tot 55 jaar tegen gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid voor studiekosten in het hoger onderwijs. Deze aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen heet het levenlanglerenkrediet en geldt voor de opleidingen HBO Associate degree, HBO Bachelor en Master.

Wanneer je niet direct een volledige HBO Bacheloropleiding of Masteropleiding wilt volgen, kun je ook starten met het eerste jaar. Ook dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, mits je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet.

Lees verder

Computervaardigheden

Veel software en applicaties bieden handigheidjes die je niet voor mogelijk had gehouden. Ontdek alle geheimen van programma’s zoals Photoshop, Excel en Powerpoint. Om sneller en handiger te werken.

Trends & ontwikkelingen

We leven in een wereld van ontwikkelingen. Niets staat nog vast en zodra je ergens aan gewend bent, is er alweer een nieuwe verandering op gang. De eisen en behoeftes veranderen hierdoor ook continu en het is aan de organisatie om hierop in te spelen.

De alwetende leider bestaat niet meer: de duidelijke en vaststaande rolverdeling tussen management en werkgevers is vervaagd. Teams krijgen steeds meer autonomie en daarmee ook leiderschap. De rol van de manager wordt meer en meer om de teams aan te sturen als begeleider, rekening te houden met de verschillende wensen van de heterogene groep werknemers, overzicht te houden… Kortom, de manager moet veel ballen in de lucht houden. Technische ondersteuning is hierbij onontbeerlijk en nog nooit zijn computervaardigheden zo belangrijk geweest als nu. Er moet overzicht en houvast gecreëerd worden om als bedrijf het hoofd boven water te kunnen houden.

Hoe kun je orde houden in alle inkomende mails? Hoe kun je het beste prioriteren? Hoe kun je het beste informatie verzamelen en verwerken? Welke programma’s zijn geschikt voor het delen van informatie met medewerkers? In de computerwereld kun je nooit genoeg vaardigheden hebben en is het zaak jezelf continu te updaten.

Populaire opleidingen binnen Computervaardigheden zijn:

MBO Microsoft Office Vaardigheden

In dit korte, zeer praktijkgerichte MBO-programma krijg je een compleet pakket van Microsoft Office-trainingen. Je leert Word, Excel, PowerPoint en Outlook op een professionele wijze in een zakelijke omgeving te gebruiken. De opleiding wordt verzorgd in moderne opleidingscentra, die alle over een volledige IT-infrastructuur beschikken. Je rondt het programma af met praktijkopdracht, waarna je een instituutsdiploma kunt ontvangen van MBO College van NCOI.  

Excel Basis

Excel is wereldwijd het meest toegepaste spreadsheetprogramma. Onder leiding van de beste Excel-trainers van Nederland ga je aan de slag met dit waardevolle programma. De nadruk ligt op het toepassen van elementaire technieken van het spreadsheetprogramma. De training, uitgevoerd door onze businesspartner Computrain, is zeer geschikt als je inzicht wil krijgen in de structuur en werkwijze van Excel. Zowel Excel 2007, Excel 2010, Excel 2013 als Excel 2016.

Timemanagement met Outlook

Het programma Microsoft Outlook is de meest gebruikte ‘personal information manager’ en e-mail cliënt ter wereld. Tijdens deze training leer je efficiënter omgaan met e-mail, hoe je tijd beter kunt bewaken en ad-hoczaken zo af te handelen dat je toekomt aan je eigen planning. Aan bod komen onder andere het besluitvormingsdiagram om de werkstroom te verwerken en organiseren, de vijf stadia om de werkstroom te beheersen en het plannen en beheersen van projecten. Binnen één dag maakt je je alle vaardigheden eigen om optimaal gebruik te maken van Outlook.