Coaching

Coaches zijn er in allerlei soorten en maten. Als jij als coach aan de slag wilt, dan is het goed om je te onderscheiden. Wat is jouw authentieke coachingsstijl?...

Lees verder >

Coaches zijn er in allerlei soorten en maten. Als jij als coach aan de slag wilt, dan is het goed om je te onderscheiden. Wat is jouw authentieke coachingsstijl? En hoe bereik je de doelgroep die daarbij past? Word de beste coach die je kunt zijn!

Trends...

Lees verder >

Coaches zijn er in allerlei soorten en maten. Als jij als coach aan de slag wilt, dan is het goed om je te onderscheiden. Wat is jouw authentieke coachingsstijl? En hoe bereik je de doelgroep die daarbij past? Word de beste coach die je kunt zijn!

Trends & ontwikkelingen

Het aantal coaches in Nederland groeit snel. Elk jaar gaan er meer mensen een coachingsopleiding...

Lees verder >

Coaching: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Coaching

Coaches zijn er in allerlei soorten en maten. Als jij als coach aan de slag wilt, dan is het goed om je te onderscheiden. Wat is jouw authentieke coachingsstijl? En hoe bereik je de doelgroep die daarbij past? Word de beste coach die je kunt zijn!

Trends & ontwikkelingen

Het aantal coaches in Nederland groeit snel. Elk jaar gaan er meer mensen een coachingsopleiding volgen en elk jaar komen er meer gekwalificeerde coaches bij. Mensen helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en het maken van de juiste keuzes is een groeimarkt. Werk aan de winkel dus voor coaches. Gespecialiseerde coaches dan, want met de toenemende concurrentie moet je je profileren als expert. Blijven investeren om bij te blijven, zowel in tijd als in opleidingen. Sommige landen zijn gestart met regulatie van deze beroepsgroep op basis van opleiding en brancheorganisaties om de ongebreidelde groei van het aanbod enigszins in goede banen te leiden.

Blijven werken dus aan de juiste kwalificaties en een onderscheidend aanbod. Een deel gaat coaching combineren met trainen, instrueren en adviseren in de vorm van coachingsprogramma's. Steeds minder gebeurt dit face-to-face. Webinars en online coaching is steeds vaker de norm. Met online producten zoals e-books, filmpjes en mp3’tjes, is er meer waarde voor je (potentiële) klant. Vaak wordt dit ook gebruikt als marketingtool. Met de inzet van nieuwe technologieën en netwerkmogelijkheden bereik je makkelijker jouw doelgroep via online nieuwsbrieven, social media, blogs, video en audio en bouw je een relatie op met potentiële en al bestaande klanten.

Populaire opleidingen binnen Coaching zijn:

Masterclass Coaching

Wil jij je inzicht en vaardigheden op het gebied van coaching ontwikkelen? Dan is deze Masterclass een goede keuze. Je verdiept je in theorie over psychologie, communicatie en gedrag en koppelt deze direct aan relevante coachingstechnieken. Je gaat ook aan de slag met je persoonlijke coachingsvaardigheden en ontwikkelt een eigen authentieke coachingsstijl. Dankzij de juiste vaardigheden en handvatten voer je jouw rol als coach na deze masterclass op persoonlijke en professionele wijze uit. Na afloop ben je in staat het proces van leren, ontwikkelen en veranderen van je coachees te stimuleren.

Post Bachelor Coaching en Begeleiding

In de Post Bachelor Coaching en Begeleiding ontwikkel je in korte tijd je professionele vaardigheden in oplossingsgericht coachen. Onder begeleiding van trainers met veel ervaring ga je aan de slag met diverse coachingstechnieken en -instrumenten. In de bijeenkomsten werk je aan opdrachten, doe je oefeningen en oefen je aan de hand van rollenspellen. Zo maak je de vertaling van theorie naar praktijk. Zij geven u gericht feedback en versterken zo uw coachingsvaardigheden. Met deze opleiding wordt u een coach met uitstekende begeleidingsvaardigheden.

Coachingsvaardigheden

Ben jij in je werk actief in een coachingsrol en wil je je coachingsvaardigheden verder ontwikkelen? Dan is deze training een goede keuze. Aan de hand van reële opdrachten en oefeningen ga je concreet met je leerdoelen aan de slag. Tijdens de trainingsdagen oefen je met elkaar én met de ondersteuning van een professionele trainingsacteur. Je krijgt inzicht in het doel van coaching en ontwikkelt je eigen coachingsvaardigheden, zodat je zelf effectiever leert coachen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000