Business IT en management

Cloud computing, Internet of Things, chatbots. Nieuwe technologieën hebben grote gevolgen voor bedrijven. Ontdek hoe je door slimme ICT-oplossingen de...

Lees verder >

Cloud computing, Internet of Things, chatbots. Nieuwe technologieën hebben grote gevolgen voor bedrijven. Ontdek hoe je door slimme ICT-oplossingen de bedrijfsvoering een enorme impuls kunt geven en ontwikkel je kennis en vaardigheden op het gebied van...

Lees verder >

Cloud computing, Internet of Things, chatbots. Nieuwe technologieën hebben grote gevolgen voor bedrijven. Ontdek hoe je door slimme ICT-oplossingen de bedrijfsvoering een enorme impuls kunt geven en ontwikkel je kennis en vaardigheden op het gebied van Business IT en management.

Trends & ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren,...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Business IT en management

Cloud computing, Internet of Things, chatbots. Nieuwe technologieën hebben grote gevolgen voor bedrijven. Ontdek hoe je door slimme ICT-oplossingen de bedrijfsvoering een enorme impuls kunt geven en ontwikkel je kennis en vaardigheden op het gebied van Business IT en management.

Trends & ontwikkelingen

Technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, zoals SDN - Software Defined Networking - of kunstmatige intelligentie, beginnen de mainstream te bereiken. Dit is het moment waarop organisaties deze ontwikkelingen gaan omarmen en inzetten.

Digitale samenwerking komt steeds vaker voor. Bedrijven gaan zich steeds meer ontwikkelen tot specialisten op die gebieden waar ze echt goed in zijn. Waar ze aantoonbaar iets toevoegen. Het werken met cloud toepassingen werkt hieraan mee en ondersteunt deze ontwikkeling.

Dit vraagt ook om nieuwe vormen van gegevensbeveiliging. Vanuit Brussel en de overheid zijn er al nieuwe regels op het gebied van het verwerken van privacygevoelige informatie, vastgelegd in de AVG. Ook beschermen van de eigen informatie en datastromen neemt een belangrijke plek in.

Een hechtere band met de klant met behulp van kunstmatige intelligentie en robotica. Stilaan gaat het ‘internet of things’ onze manier van werken beïnvloeden. Zeker bij bedrijven met intensief klantcontact zal dit contact steeds vaker digitaal verlopen.

Neem je graag de regie bij dit soort implementaties? Zorg je voor een transparante werkplek die niet gebonden is aan een geografische locatie? Verbind je de strategische doelen van het bedrijf, via de IT-technische eisen, aan de wensen van de gebruikers? Daar zitten de echte uitdagingen op business IT gebied de komende jaren!

Populaire opleidingen binnen Business IT en Management zijn:

MBA specialisatie Business information management

De MBA Business Information Management is geschikt voor iedereen die vanuit strategisch perspectief naar informatievoorzieningen wil kijken. Kennis en informatiesystemen zijn van onschatbare waarde en jij leert ze te analyseren vanuit managementperspectief. Daarnaast besteedt de opleiding aandacht aan bedrijfskundig procesmanagement, IT-strategie en strategisch informatiemanagement.

HBO Bachelor IT & Management

Tijdens deze opleiding leer je om verbanden te leggen tussen mensen, processen en de IT. Het doel? De totaalprocessen binnen een organisatie verbeteren. Na deze HBO-opleiding kun je de verbindende schakel vormen tussen drie belangrijke factoren die invloed hebben op bedrijven. In dit uitdagende programma ga je veel aan de slag met de belangrijkste actuele ontwikkelingen op het gebied van business IT en bedrijfskundig management.

MBO IT-Dienstverlening

In zes maanden tijd ontwikkel je de kennis en vaardigheden die nodig zijn als IT-medewerker. Zo ga je aan de slag met servicestrategie en -ontwerp, ontwikkel je inzicht in hoe je storingen kunt voorkomen en leer je gebruikers ondersteunen. Dit programma vormt een  mooie fundering op het gebied van IT en op het vlak van serviceverlening.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000