Belastingen

Als belastingprofessional is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het belastingstelsel. Ieder jaar worden...
Lees verder >
Als belastingprofessional is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het belastingstelsel. Ieder jaar worden er nieuwe regels en richtlijnen toegevoegd. Ken jij ze allemaal?

Trends & ontwikkelingen

Ken jij alle...

Lees verder >
Als belastingprofessional is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het belastingstelsel. Ieder jaar worden er nieuwe regels en richtlijnen toegevoegd. Ken jij ze allemaal?

Trends & ontwikkelingen

Ken jij alle ins en outs van het Belastingplan 2018? Wist je dat de vennootschapsbelasting per 2018 omlaag is gegaan en...

Lees verder >

Belastingen: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Belastingen

Als belastingprofessional is het belangrijk dat je continu op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het belastingstelsel. Ieder jaar worden er nieuwe regels en richtlijnen toegevoegd. Ken jij ze allemaal?

Trends & ontwikkelingen

Ken jij alle ins en outs van het Belastingplan 2018? Wist je dat de vennootschapsbelasting per 2018 omlaag is gegaan en de kinderopvangtoeslag is uitgebreid? Het belastingstel is altijd in beweging. Ieder jaar worden er opnieuw wijzigingen doorgevoerd. Als belastingprofessional dien je alle regels en richtlijnen te kennen. Ben jij op de hoogte?

Een belangrijke ontwikkeling voor het bedrijfsleven is de verminderde vennootschapsbelasting. Per 1 januari 2018 is de eerste belastingschijf voor bedrijven verhoogd van € 200.000 naar € 250.000. Een andere ontwikkeling in de aanscherping van de hypotheekregels. Particulieren mogen sinds dit jaar maximaal honderd procent van de marktwaarde lenen. Bijkomende kosten, zoals de overdrachtsbelasting, moeten mensen nu zelf betalen. Ook de hypotheekrenteaftrek is gewijzigd. Het maximale tarief voor rente-aftrek is nu 49,5 procent, in plaats van 50 procent vorig jaar. Gezinnen met kleine kinderen zijn er per 1 januari op vooruitgegaan, met een uitbreiding van de kinderopvangtoeslag voor kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan. Dit zijn slechts enkele wijzigingen die per 1 januari zijn doorgevoerd. Ken jij ze allemaal? Neem je carrière serieus en verdiep je in het huidige belastingstelsel.

Populaire opleidingen binnen Belastingen zijn:

HBO Leergang WOZ

Heb jij beroepsmatig te maken met de wet WOZ? Dan weet je dat de WOZ-waarde voor steeds meer doeleinden wordt gebruikt. Tijdens deze opleiding leer je alles over de complexe wereld van de WOZ. Van de verdergaande verzwaring van de WOZ-uitvoeringstaken tot het uitvoeren van WOZ-taxaties. Een hele interessante opleiding voor iedereen die te maken heeft met de uitvoering van de wet WOZ.

Heffing en Invordering

Tijdens deze opleiding van twee maanden leer je alles over lokale belastingen. Als medewerker bij Burger- of Publiekszaken moet je immers de vragen van burgers kunnen beantwoorden. Leer welke belastingen bij de gemeente horen, zodat je op een professionele manier informatie kunt verstrekken.

Invorderingsambtenaar (IVA)

Tijdens de opleiding tot Invorderingsambtenaar ga je een jaar aan de slag met lokale belastingheffing. Uiteraard speelt de daarmee samenhangende invordering ook een grote rol. Na het volgen van deze opleiding kun je aan de slag als professional op het gebied van lokale belastingheffing en invordering.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000