Beheer

Zorgen voor een stabiel computernetwerk, storingen snel oplossen, klantgegevens beveiligen: IT-beheer is essentieel voor een professionele bedrijfsvoering....
Lees verder >
Zorgen voor een stabiel computernetwerk, storingen snel oplossen, klantgegevens beveiligen: IT-beheer is essentieel voor een professionele bedrijfsvoering. Dat vraagt om beheerders die hun kennis up-to-date houden en zich blijven verdiepen in nieuwe...
Lees verder >
Zorgen voor een stabiel computernetwerk, storingen snel oplossen, klantgegevens beveiligen: IT-beheer is essentieel voor een professionele bedrijfsvoering. Dat vraagt om beheerders die hun kennis up-to-date houden en zich blijven verdiepen in nieuwe ontwikkelingen.

Trends & ontwikkelingen

De spin in het web. Dat is steeds meer de rol van een beheerder van...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Beheer

Zorgen voor een stabiel computernetwerk, storingen snel oplossen, klantgegevens beveiligen: IT-beheer is essentieel voor een professionele bedrijfsvoering. Dat vraagt om beheerders die hun kennis up-to-date houden en zich blijven verdiepen in nieuwe ontwikkelingen.

Trends & ontwikkelingen

De spin in het web. Dat is steeds meer de rol van een beheerder van een of meerdere IT-omgevingen. Dat is ook niet raar. Als we ergens trends zien ontstaan of zichzelf handhaven, dan is het op het gebied van automatiseren. Verregaande samenwerkingen, documenten delen en opslaan in de cloud, noem maar op.

Onze economie digitaliseert in sneltreinvaart. Bedrijven in de flexbranche gaan het hardst, maar dat is door de krapte op de arbeidsmarkt niet vreemd. Alles gaat de cloud in en moet goed beschermd zijn tegen virussen en andere hack of ddos aanvallen.

Om de cloud belofte waar te maken, hebben bedrijven behoefte aan steeds snellere communicatie. Ook in de communicatie met de klant. Of eigenlijk verwacht de klant een op een contact, met iemand of een robot, die direct een correct antwoord kan geven op alle vragen. Op elk denkbaar moment van de dag. Millennials zijn immers al lang niet meer gebonden aan traditionele werktijden.

Om dit alles waar te kunnen maken, is een krachtig en betrouwbaar netwerk een vereiste. Een netwerk dat ook nog eens bescherming biedt tegen malafide praktijken. Uitstekend gedimensioneerd en nog beter onderhouden.

Populaire opleidingen binnen Beheer zijn:

HBO Leergang Netwerkbeheer

Medewerkers maken de hele dag gebruik van het computernetwerk van hun organisatie. Zonder een goed netwerkbeheer kan de organisatie in grote problemen komen. In de HBO Leergang Netwerkbeheer verdiep jij je onder andere in hoe je op de meeste efficiënte manier een netwerk kunt ontwerpen en onderhouden. Ook leer je meer over onderwerpen als dataopslag, IT-architectuur en cloud computing.

MBO ICT-beheerder niveau 4

Wil jij je op het hoogst erkende MBO-niveau ontwikkelen tot ICT-beheerder? Dan is de opleiding MBO ICT-beheerder niveau 4 een uitstekende keuze. Alle belangrijke onderwerpen op het gebied van informatiesystemen en het verhelpen van storingen komen uitgebreid aan de orde. De opleiding is bovendien heel praktijkgericht, zodat je alles wat je leert meteen in de praktijk kunt toepassen.

MBO IT-beheer

De korte opleiding MBO IT-beheer is een goede keuze als jij je als (aankomend) medewerker van IT-dienstverlenende bedrijven of van een IT-afdeling verder wilt ontwikkelen. Je leert over belangrijke onderwerpen als het werken met netwerken, het lokaliseren en verhelpen van storingen en beveiliging. Daarnaast doe je vaardigheden op waarmee je snel en goed kunt reageren op storingen en hulpvragen.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000