Bedrijfsvoering

Managen is een vak. Je moet niet alleen kijken naar de behoeftes van je werknemers maar ook de arbeidsprocessen in de gaten houden. En daar is kennis...

Lees verder >

Managen is een vak. Je moet niet alleen kijken naar de behoeftes van je werknemers maar ook de arbeidsprocessen in de gaten houden. En daar is kennis voor nodig. Natuurlijk laat je de details over aan de specialisten. Maar kan jij meepraten met de specialisten...

Lees verder >

Managen is een vak. Je moet niet alleen kijken naar de behoeftes van je werknemers maar ook de arbeidsprocessen in de gaten houden. En daar is kennis voor nodig. Natuurlijk laat je de details over aan de specialisten. Maar kan jij meepraten met de specialisten in je team?

Trends & ontwikkelingen

Hoe bestuur je een succesvolle non-profitorganisatie of overheidsinstelling?...

Lees verder >

Bedrijfsvoering: 3 opleidingen

Trainingen (3) Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Tijdens de trainingen staan je eigen praktijk en ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kunt je direct in jouw eigen werkomgeving toepassen.

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Bedrijfsvoering

Managen is een vak. Je moet niet alleen kijken naar de behoeftes van je werknemers maar ook de arbeidsprocessen in de gaten houden. En daar is kennis voor nodig. Natuurlijk laat je de details over aan de specialisten. Maar kan jij meepraten met de specialisten in je team?

Trends & ontwikkelingen

Hoe bestuur je een succesvolle non-profitorganisatie of overheidsinstelling? Welke management- en leiderschapskwaliteiten zijn daarvoor nodig? Welke management development activiteiten dragen daaraan bij? Managen is een vak. Kennis van de branche alleen is niet voldoende. Een succesvolle bedrijfsvoering vergt managementvaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Een goede professional is dan ook niet altijd in de wieg gelegd voor een rol als manager.

Het behouden van kernposities is cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering. Oprechte interesse als leidinggevende in de loopbaan van een werknemer is daarom essentieel. Een goede bedrijfsvoerder herkent de kwaliteiten van een werknemer en interesseert zich in de persoonlijke belangen van zijn of haar team. Er is een groeiende behoefte aan individuele ontwikkeling en begeleiding. Leer- en ontwikkelingsprogramma’s zijn steeds vaker afgestemd op persoonskenmerken van medewerkers. Herken jij de behoeften en kwaliteiten van je werknemer?

Een andere duidelijke trend is dat managers en leidinggevende zich steeds vaker kwetsbaar opstellen. Het vragen om feedback over het eigen functioneren wordt in toenemende mate belangrijk gevonden, om eigen prestaties te beoordelen. Vragen om feedback is niet alleen bevorderlijk voor de ontwikkeling van de manager in kwestie zelf, maar ook voor de positieve ontwikkeling van een organisatie.

Populaire opleidingen binnen Bedrijfsvoering zijn:

Administratieve Organisatie en Interne Controle

Achter het uitgeven van een paspoort of het innen van belastingen schuilen ingewikkelde processen. Hoe gemakkelijk zo’n proces aan de voorkant ook lijkt, toch gaat het niet vanzelf. De basis voor een efficiënte afwikkeling van diensten is een goed ingericht werkproces. Voor de beschrijving van een proces gebruikt men administratieve organisatie (AO). Interne controletechnieken (IC) zorgt voor de bijsturing. Met de opleiding Administratieve Organisatie en Interne Controle leer je alles over deze terreinen.

Financieel Management voor niet-financiële managers

Tijdens deze training van vijf dagen ga je aan de slag met financiële planning. Dit is een zaak van elke manager en beleidsmedewerker. De specialisten kennen de details, maar daarnaast is het van belang dat jij inzicht hebt in de processen en de ‘taal van financiën’ begrijpt én spreekt. Dat leer je in deze boeiende training.

HBO Bestuursrecht

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van bestuursrecht? Dan is dit HBO-programma de juiste keuze. Je krijgt kennis van en inzicht in het gebruik van bestuursrecht en hoe je dat in de praktijk kunt toepassen. Zo ga je in op de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en andere regels die betrekking hebben op de manier waarop de overheid haar bestuurstaak moet uitvoeren.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000