Bedrijfseconomie en management

Mensen met gedegen kennis van financieel-economische processen hebben een voorsprong op de arbeidsmarkt. Van banken tot winkelketens, van verzekeraars...

Lees verder >

Mensen met gedegen kennis van financieel-economische processen hebben een voorsprong op de arbeidsmarkt. Van banken tot winkelketens, van verzekeraars tot ziekenhuizen: allemaal staan ze te springen om goed opgeleide professionals. Verdiep je kennis...

Lees verder >

Mensen met gedegen kennis van financieel-economische processen hebben een voorsprong op de arbeidsmarkt. Van banken tot winkelketens, van verzekeraars tot ziekenhuizen: allemaal staan ze te springen om goed opgeleide professionals. Verdiep je kennis van bedrijfseconomie en geef je carrière een boost.

Trends & ontwikkelingen

Als professional op het gebied...

Lees verder >

Bedrijfseconomie en management: 0 opleiding

Filteren

Filter

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Bedrijfseconomie en management

Mensen met gedegen kennis van financieel-economische processen hebben een voorsprong op de arbeidsmarkt. Van banken tot winkelketens, van verzekeraars tot ziekenhuizen: allemaal staan ze te springen om goed opgeleide professionals. Verdiep je kennis van bedrijfseconomie en geef je carrière een boost.

Trends & ontwikkelingen

Als professional op het gebied van bedrijfseconomie en management heb je de afgelopen jaren veel nieuwe trends meegemaakt. Lerende organisatie, zelfsturende teams, netwerkorganisatie en het nieuwe werken zijn enkele voorbeelden. Deze trends zien we in Buurtzorg, Effectory en Finext. Zijn dit de trends die de toekomst voor de inrichting van de organisatie en het management bepalen?

Deze trends zorgen ervoor dat ‘winst maken’ niet meer het oogmerk is van organisaties, maar dat de focus verschuift naar duurzame groei. Het wordt steeds belangrijker om de klant tevreden te houden. Er is meer aandacht voor mens en het talent, waardoor de betrokkenheid bij beide partijen wordt vergroot. Dit leidt ertoe dat medewerkers meer intrinsiek gemotiveerd (commitment) zijn en dat het doel van hoge klanttevredenheid in acht wordt genomen.

De trend die hiermee gepaard gaat is die van de plattere organisatie. Het aantal managementlagen wordt teruggedrongen, waardoor bedrijven efficiënter en slagvaardiger functioneren. Zo kunnen medewerkers sneller reageren op vragen van de klant, komen ze betrouwbaarder over en kunnen ze oplossingen op maat bieden.

Ook het empowerment zorgt voor een ‘klant eerst’ gedachtengoed. Door de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zo laag mogelijk in de organisatie te leggen, worden beslissingen genomen door mensen die ook direct contact hebben met de klant. Dit leidt tot kwaliteit!

Wil je op de hoogte zijn van alle veranderingen in de bedrijfseconomie en management? Dan is het tijd om bij te leren en te zorgen dat je weer up-to-date bent.

Populaire opleidingen binnen Bedrijfseconomie en Management zijn:

HBO Management, Economie en Recht

Verdiep je in juridische, economische en managementaspecten van bedrijfsvoering en ontwikkel een ideale basis voor jouw rol in een managementfunctie. In het programma HBO Management, Economie en Recht ontwikkel je een sterk analytisch vermogen en bekijk je organisatievraagstukken vanuit alle invalshoeken. Je wordt begeleid door ervaren docenten die de praktijk door en door kennen.

HBO Bachelor Bedrijfseconomie

Wil jij meer inzicht in de bedrijfsvoering en handvatten om jouw organisatie te verbeteren? In de opleiding HBO Bachelor Bedrijfseconomie krijg je de juiste inzichten om financieel-economische problemen op te lossen en financieel beleid en strategie te bepalen. Je wordt begeleid door de beste docenten uit de praktijk en die koppelen de theorie gelijk aan jouw werkpraktijk. Op die manier is biedt deze opleiding direct succes in je huidige baan.

MBO Bedrijfseconomie

Wil je doorgroeien in een functie gericht op economie en management, dan biedt de MBO Bedrijfseconomie toepasbare kennis om je loopbaan verder te ontwikkelen. Met deze opleiding op zak kun je bovendien versneld doorstromen naar verschillende erkende MBO-opleidingen. En, al je nieuw opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk.

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000