Post Bachelor

Post Bacheloropleidingen

HBO/WO werk- en denkniveau? En wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Kies dan voor een Post Bachelor....

Lees verder >

Post Bacheloropleidingen

HBO/WO werk- en denkniveau? En wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Kies dan voor een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan de slag en ontdekt hoe je de theorie in de praktijk toepast. Bovendien...

Lees verder >

Post Bacheloropleidingen

HBO/WO werk- en denkniveau? En wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Kies dan voor een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan de slag en ontdekt hoe je de theorie in de praktijk toepast. Bovendien staat een Post Bachelor goed op je cv. Kies uit het ruime aanbod Post Bacheloropleidingen, gericht op uiteenlopende...

Lees verder >

Help mij kiezen

Als je in je ontwikkeling gaat investeren, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Lastig? Wij helpen je graag. Met de slimme keuzehulp vind je in 4 stappen exact wat je zoekt.

 

Zo creëer je een lerende organisatie

Hoe blijf je als organisatie up-to-date? Continue resultaatverbetering, innovatie, het gebruik van nieuwe technieken en de druk van concurrenten en klanten vereisen veranderende organisaties en ander gedrag. Hoe zorg je ervoor dat je deze uitdaging als ondernemer, manager of leidinggevende aankunt? Door te blijven leren als organisatie. Creëer een lerende organisatie.

Leer samen

Breng individuele opleidingsplannen samen. Het effect van veel opleidingen is namelijk afhankelijk van de context. Om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen, moet de omgeving meedoen. Het hele team, de afdeling en zelfs de hele organisatie moeten aan de gang. Met elkaar leren én verbeteren op het werk is de manier om bij te blijven. En dat is noodzakelijk om niet te worden ingehaald, want het tempo van verandering in het bedrijfsleven neemt hard toe.

Lees het hele artikel

Top 5 opleidingen

1 ACCA Full Course

Post Bachelor

2 Post HBO Operations Management

€ 5.245,00
HBO-programma
12 maanden

4 Post Bachelor Leesspecialist

€ 3.672,00
Post Bachelor
6 maanden

5 Post HBO Logistiek en Supply Chain Management

€ 2.058,00
Post Bachelor
3 maanden
Bekijk alle Post Bachelor opleidingen

2.392

Aantal opleidingen, trainingen en cursussen op Opleiding.nl

95.500

Aantal mensen dat jaarlijks een opleiding start naast hun werk

7,7

Gemiddelde waardering van de opleiders achter Opleiding.nl

De kunst van het onderhandelen: 10 tips voor maximaal resultaat!

De een doet het dagelijks voor zijn werk, de ander alleen bij de aanschaf van een auto of huis. Maar of u nu een beginner bent of een doorgewinterde onderhandelaar, er valt altijd wat te leren. Wij geven 10 tips om meer uit uw onderhandelingen te halen.

Post Bachelor

Post Bacheloropleidingen

HBO/WO werk- en denkniveau? En wil je je verder ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied? Kies dan voor een Post Bachelor. Je gaat praktijkgericht aan de slag en ontdekt hoe je de theorie in de praktijk toepast. Bovendien staat een Post Bachelor goed op je cv. Kies uit het ruime aanbod Post Bacheloropleidingen, gericht op uiteenlopende vakgebieden en specialisaties.

Met een Post Bacheloropleiding volg je een praktijkgerichte programma waarbij nieuwe inzichten, methodes en technieken worden aangeboden. Door de praktische insteek kun je wat je leert meteen toepassen in je eigen beroepspraktijk. Daarnaast kun je voorbeelden uit je eigen praktijk inbrengen waardoor je leert van, voor en door je eigen werkomgeving.

Specialisaties Post Bachelor

Je kunt kiezen uit allerlei richtingen en specialisaties op het gebied van bedrijfskunde, management, HRM en risicomanagement. In een Post Bacheloropleiding worden onderwerpen diepgaand behandeld en krijg je een goed inzicht in het vakgebied of de specialisatie. Tijdens interactieve bijeenkomsten onder leiding van ervaren docenten wordt telkens een brug geslagen tussen de theorie en de praktijk.

Studeren waar en wanneer jij wilt

Naast je werk studeren is goed mogelijk met een Post Bachelor. Je kunt vaak kiezen om een opleiding overdag, ’s avonds of op zaterdag te volgen. Meestal is het ook mogelijk om de opleiding op afstand te volgen.

Post Bacheloropleidingen zijn veelal opgebouwd uit modules. Elke module kun je los volgen en sluit je apart af, bijvoorbeeld met een opdracht of examen. Dit zorgt ook voor veel flexibiliteit om de studie in je eigen tempo te volgen.

Doorstuderen naar een Master

Met een Post Bacheloropleiding kun je prima doorstuderen naar een Masterstudie. Wil je bijvoorbeeld de Master of Business Administration volgen, en heb je wel een HBO Bachelor- of WO-diploma, maar niet op het brede terrein van bedrijfskunde, economie en management? Dan kun je een Post Bacheloropleiding gebruiken als MBA-instroomprogramma.
 
Een Post Bacheloropleiding opent de deur naar een nieuwe carrière. Schrijf je dus nu in en geef jouw carrière een nieuwe impuls!

Heb je een vraag?

Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • 088 - 9 390 000