VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA) e-learning + Examen

Verleng de geldigheid van je diploma VOL-VCA

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Is je diploma VOL-VCA (bijna) verlopen of werk je dagelijks volgens de VCA-richtlijnen? Dan is de training VCA voor Leidinggevenden zeer geschikt voor je. Zo ga je onder meer aan de slag met de volgende onderwerpen: arbeidsomstandighedenwetgeving, milieuwetgeving, ergonomie en taak-risicoanalyse, gevaarlijke stoffen, gevarenbronnen en persoonlijke bescherming.

Let op! De data en locaties hieronder betreffen de daadwerkelijke examenmomenten. Met e-learning kun je vandaag al starten, waar en wanneer je maar wilt. Als je je inschrijft via de inschrijfknop is dit de dag waarop je examen doet.

Doelgroep

Je bent leidinggevende en je beschikt over een (bijna) verlopen diploma VOL-VCA. Ook indien je nog niet eerder examen hebt gedaan, maar wel dagelijks met VCA-richtlijnen werkt, is deze training zeer geschikt voor je.

Aanpak

Verleng de geldigheid van je diploma VOL-VCA met 10 jaar. Je leert werkzaamheden veilig uit te voeren of dat veilig te laten doen en risico’s te beperken. Daarnaast leer je medewerkers te motiveren om ook veilig te werken.

Je volgt deze training op afstand, op basis van e-learning. Zo doorloop je het programma volledig zelfstandig, in je eigen tijd en tempo.

Vooropleiding

Je hebt geen bepaalde vooropleiding nodig om de training VCA voor Leidinggevenden te kunnen volgen.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

 

VCA voor Leidinggevenden (VOL-VCA) e-learning + Examen

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure