Vakopleiding Webdesigner (NTI)

Vanaf

€ 448,60 incl. BTW

Opleidingsniveau

Overig

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

De Webdesign opleiding leert je alles over websites maken en ondernemerschap. Na de opleiding kun je direct een eigen bedrijf starten! Gratis studiegids?

Toelatingscriteria

Je hebt geen bepaalde vooropleiding nodig om te starten met de Vakopleiding Webdesigner. Wel wordt er van je verwacht dat je enige kennis van internet hebt. Ook is het gemakkelijk als je enige basiskennis van de Engelse taal beheerst.

Om te kunnen deelnemen aan de opleiding Webdesign, moet je over de volgende zaken beschikken:

  • computer (PC of Apple) met een internetaansluiting
  • tekstverwerkingprogramma zoals Notepad of MS Word
  • grafisch programma, bijvoorbeeld Paint of Adobe Photoshop
  • De vakopleiding is op Windows geschreven, maar ook te volgen op een Apple/Mac

Heb je vragen over de opleiding Vakopleiding Webdesigner? Neem contact op met een van onze studieadviseurs.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk

Heb je de beroepsopleiding Vakopleiding Webdesigner afgerond? Dan kun jij een certificaat aanvragen voor € 35,75. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie! Weet je nu al zeker dat je een certificaat wil na afronding? Vink dit dan aan bij inschrijving en ontvang € 10 korting op het certificaat!

Deze Webdesign opleiding leert je om websites te ontwikkelen, te implementeren en te beheren. Je gaat aan de slag met diverse praktijkopdrachten om de theorie zo goed mogelijk te leren uitoefenen. Daarnaast ontwikkel je ook je ondernemersvaardigheden. Ontdek inspirerende portretten van succesvolle ondernemers en krijg tips en tricks voor personal branding en klantenwerving. Aan het einde van de opleiding Webdesigner kun je direct aan de slag als zelfstandig webdesigner.

Boekenwurmen, nachtbrakers, ochtendmensen, carrièretijgers; iedereen is anders en iedereen studeert anders. Met FlexibelStuderen van NTI studeer jij op een manier die echt bij jou past. Start met jouw opleiding wanneer je wilt. Bepaal zelf waar en wanneer je studeert in een online leeromgeving en met echte studieboeken. Met veel of weinig begeleiding van je studiecoach, samen met studiegenoten of juist in je eentje. Jij kiest! Ervaar FlexibelStuderen van NTI en haal dat erkende diploma.

Heb je vragen over bijvoorbeeld het boeken van examens of de planning van je studie? Jouw mentor staat altijd voor je klaar. Stel je vragen telefonisch of per e-mail.

Lees meer

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten e-learning variant

Inschrijfgeld
€ 35,-
Cursusgeld
€ 413,60
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 448,60
Totaalprijs (inclusief BTW)
€ 448,60
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

Vakopleiding Webdesigner (NTI)

Opleidingsniveau

Overig

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.