MBA-programma Informatiemanagement (NTI)

Vanaf

€ 1.035,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NTI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In het kort

MBA-programma Informatiemanagement studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien een erkend certificaat van NTI.

Toelatingscriteria

Heb ik een vooropleiding nodig?

Voor het MBA-programma Informatiemanagement heb je geen bepaalde vooropleiding nodig. Wel wordt er van je verwacht dat je beschikt over hbo werk- en denkniveau.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Je rondt de module af middels een schriftelijke opdracht

Het MBA-programma Informatiemanagement wordt getoetst middels een paper. De paper kun je thuis in je eigen tempo maken en kun je dagelijks inleveren in de online leeromgeving. Tevens is deelname aan de praktijkbijeenkomst inclusief vooropdracht verplicht. Deze praktijkdag is bij het lesgeld inbegrepen.

Het studieprogramma

In het studieprogramma kun je zien uit welke masterclasses de opleiding bestaat. De studiepunten geven een indicatie van de omvang per vak. De studiepunten zijn vermeld volgens de Europese standaard (EC's of ECTS).

MBA-programma Informatiemanagement 7693

Bij deze opleiding kun je 5 EC's halen, onderverdeeld in de volgende vakken:


Studieprogramma

Inleidende fase

  • Masterclass Informatiemanagement (5 EC)

Razendsnelle informatieverspreiding

In dit programma op masterniveau verdiep je je in de belangrijkste modellen op het gebied van informatiemanagement en strategie. Je leert hoe je onderscheid kunt maken tussen structurele veranderingen versus hypes als gevolg van de digitalisering en de aandacht hiervoor. Ook wordt stilgestaan bij de risico’s van digitalisering. Enkele onderwerpen die aan bod komen tijdens het MBA-programma Informatiemanagement zijn:

  • Business & ICT alignment
  • ITIL, ASL en BiSL
  • Business Intelligence
  • IT governance (inclusief (out-)sourcing & offshoring)
  • Business Model Innovation
Verdieping van kennis en inzicht

Verdieping is het sleutelwoord tijdens het MBA-programma Informatiemanagement. Verdieping van kennis en inzicht. Ook visievorming staat centraal in het programma, door kritisch te lezen en te studeren ontwikkel je een eigen visie op verschillende managementvraagstukken.

Inclusief praktijkbijeenkomst

Tijdens de gratis praktijkbijeenkomst krijg je inzicht in de belangrijkste modellen op het gebied van Informatiemanagement en strategie. Dit om meer digitaal leiderschap toe te passen op de eigen organisatie. Door middel van best practices wordt veel aandacht besteed aan het onderscheid tussen structurele veranderingen versus hypes, als gevolg van de digitalisering en de aandacht daarvoor. Daarnaast wordt er gekeken naar de eigen organisatie: Hoe is informatiemanagement ingericht, waar zie je knelpunten en hoe ga je daarmee om?

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Rooster

Blended Learning, ieder gewenst moment starten mogelijk
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Cursusgeld: € 960,-
Inschrijfgeld: € 75,-

BTW Informatie

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. De opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Studie -, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9 % btw
Neem voor de actuele kosten contact op met onze opleidingsadviseurs. Zij helpen je graag. (Je kunt ze bellen van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 uur en op vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op 088 - 9 390 000.)

MBA-programma Informatiemanagement (NTI)

Opleidingsniveau

Masteropleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NTI - Opleidersscore 8,1

FlexibelStuderen® doe je bij NTI
Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want bij NTI maakt het niet uit wat voor type student je bent. Ben je een dromer, een doener, een ochtendmens of studeer je het liefst 's nachts? Met FlexibelStuderen® studeer je op jouw moment en op jouw manier. Kies uit ruim 850 opleidingen: van korte cursus tot masteropleiding. Ervaar het nieuwe studeren van NTI en haal dat erkend diploma.