Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement

Onderdeel NVAO-geaccrediteerde Master - 3 maanden

Vanaf

€ 3.573,85

Duur

3 maanden

Opleidingsniveau

Masterclass

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze Masterclass biedt inzicht in de verschillende aspecten en factoren die van belang zijn voor gericht en strategisch salesmanagement. Op basis van de visie en missie van je organisatie ga je aan de slag met strategie en sales- en accountbeleid. Je kijkt hierbij ook naar de implementatie hiervan in de organisatie. Zo ontwikkel je je op Masterniveau in strategisch sales- en accountmanagement en je ontvangt een diploma van NCOI.

Vrijstelling

Deze Masterclass maakt deel uit van de volledige Master of Business Administration specialisatie Strategisch sales- en accountmanagement. Wil je verder studeren en voldoe je aan de toelatingsvoorwaarden voor Master? Dan ontvang je vrijstelling voor de gelijke onderdelen uit de Masteropleiding.

Doelgroep

Je bent hoger opgeleid en je wilt je ontwikkelen in strategisch sales- en accountmanagement op Masterniveau. Deze Masterclass is ook bijzonder interessant voor (key-)accountmanagers, salesmanagers en commerciële directieleden.

Doel en opzet

Je gaat inhoudelijk en praktijkgericht aan de slag met visie, salesstrategie en accountmanagement. Zo leer je onder andere een salesplanning opzetten, de verkoopafdeling inrichten en een salesteam aansturen op basis van doelstellingen. Daarbij word je begeleid door topdocenten die zelf al jarenlang met succes actief zijn in de salespraktijk. Beter kun je het niet treffen. Je werkt tijdens de studie aan praktijkgerichte opdrachten. Daarin koppel je de opgedane ervaring, inzichten en vaardigheden aan je eigen organisatie. Deze methode is uiterst effectief en draagt zichtbaar bij aan je ontwikkeling als salesmanager.

Tijdens de studie wordt actuele literatuur gebruikt. Je kunt daarnaast gebruikmaken van onze zeer moderne online leeromgeving. Daarin vind je de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je hier communiceren met je docent en medestudenten.

Vooropleiding

Je beschikt over HBO- of WO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 10-12 uur per bijeenkomst.

Gunstige financiering

Betaal je het programma zelf? Dan kun je gebruikmaken van het levenlanglerenkrediet, een aantrekkelijke studiefinanciering voor volwassenen. Daarmee kan iedereen tot 55 jaar de opleidingskosten grotendeels door de overheid laten financieren. Kijk op levenlanglerenkrediet (LLLK) voor meer informatie of neem contact op met onze opleidingsadviseurs.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement

Opleidingsniveau

Masterclass

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

NCOI Opleidingen - Opleidersscore 7,2

Hoe hoog leg jij de lat?
NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.