Kwaliteitsmedewerker BRP

Het ontwikkelen van je kennis in een praktijkgerichte opleiding

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Meer informatie

Download brochure

Opleider

Bestuursacademie

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een goede persoonsinformatievoorziening is voor de overheid heel belangrijk. Als kwaliteitsmedewerker BRP zorg je ervoor dat de kwaliteit van de BRP voldoet aan de gestelde eisen.

Denk hierbij aan de juistheid, actualiteit en betrouwbaarheid van de gegevens. In de opleiding Kwaliteitsmedewerker BRP verdiep je je in alle ins en outs van de BRP. Daarnaast leer je methoden, procedures en processen signaleren, evalueren en ontwikkelen in het kader van kwaliteitsverbetering. Zo word je goed voorbereid op de praktijk en kun je na afloop meteen aan de slag.

Jouw resultaat

Na afloop van deze opleiding kun je complexe aanvragen op het gebied van de BRP, nationaliteitswetgeving, internationaal privaatrecht en naturalisatie behandelen. Ook zorg je ervoor dat de kwaliteit van de BRP voldoet aan de eisen die aan deze administratie worden gesteld. Zo kun je fouten voorkomen en achterhalen en pak je binnen het handhavingsproces je rol.

Doelgroep

Je bent werkzaam bij Burgerzaken, Publiekszaken of Gegevensbeheer en wilt aan de slag als kwaliteitsmedewerker BRP. De opleiding wordt op HBO-niveau verzorgd.

Aanpak

Tijdens deze opleiding wordt theorie afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Op deze manier wordt deze opleiding optimaal afgestemd op de praktijk en kun je je kennis en vaardigheden direct toepassen binnen je werksituatie.

Incompany

Uiteraard kun je dit programma ook incompany volgen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Je kunt ons bereiken op 035 - 7 604 860 of mail naar incompany@bestuursacademie.nl.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

 

Kwaliteitsmedewerker BRP

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure
DE OPLEIDER

Bestuursacademie Nederland - Opleidersscore 8,1

Dé opleider voor het openbaar bestuur
Bestuursacademie Nederland is hét kennis- en opleidingscentrum voor het openbaar bestuur. Met meer dan 50 jaar ervaring weet Bestuursacademie Nederland als geen ander hoe mensen optimaal functioneren in een politiek-bestuurlijke context. Via een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen worden jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid opgeleid en getraind.