Hoofd BHV Operationeel

Van beleid naar uitvoering - 1 maand

Vanaf

€ 0,00 incl. BTW

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De training Hoofd BHV Operationeel biedt je de vaardigheden en kennis om de vertaalslag te maken van BHV-beleid naar uitvoering. Tijdens deze praktijkgerichte training wordt de rol van hoofd BHV operationeel geoefend tijdens diverse realistische scenario’s met betrekking tot het verlenen van eerste hulp, het uitvoeren van een ontruiming en brandbestrijding. Ben je op operationeel niveau verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van de bedrijfshulpverlening in jouw organisatie? Dan is de training Hoofd BHV Operationeel een passende training voor jou. Tijdens de training wordt er gekeken of je de benodigde vaardigheden en kennis hebt ontwikkeld. Wanneer je de training met succes doorlopen hebt, dan ontvang je het certificaat Certificaat Hoofd BHV Operationeel van onze businesspartner 112BHV.

Doelgroep

De training Hoofd BHV Operationeel is bedoeld voor mensen die op operationeel niveau verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de BHV in een organisatie.

Aanpak

In de training Hoofd BHV Operationeel leert een hoofd BHV (of plaatsvervangend hoofd BHV) de benodigde kennis en vaardigheden om een praktische invulling te geven aan het BHV-beleid in de organisatie en de eigen organisatie te adviseren op het gebied van bedrijfshulpverlening.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Certificaat

Wanneer je de training met goed gevolg afrondt, ontvang je het certificaat 'Hoofd BHV Operationeel' van onze businesspartner 112BHV. Het certificaat Hoofd BHV Operationeel heeft een geldigheid van 2 jaar.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Hoofd BHV Operationeel

(6 bijeenkomsten)

 • De training Hoofd BHV Operationeel biedt je de vaardigheden en kennis om de vertaalslag te maken van BHV-beleid naar uitvoering. Tijdens deze praktijkgerichte training wordt de rol van hoofd BHV operationeel geoefend tijdens diverse realistische scenario’s met betrekking tot het verlenen van eerste hulp, het uitvoeren van een ontruiming en brandbestrijding.
  Planning
  Planning
  Planning
  Planning
  Planning

  Opleidingsvarianten

  • Varianten: klassikaal
  • Dag: 3 dagen van 08.45 uur tot 16.15 uur
  Investering
  Investering
  Investering
  Investering
  Investering

  Totaalprijs

  De totaalprijs voor deze training is € 1.059,-.

  Locatie- en arrangementskosten

  Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

  Reprorechten en hand-outs

  Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

  Fiscaal voordeel

  Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

  Btw

  Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

  Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

  Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen
  Ervaringen

  Hoofd BHV Operationeel

  Opleidingsniveau

  Trainingen

  Erkenningen

  Meer informatie

  Download brochure