Hoofd BHV Operationeel

Van beleid naar uitvoering - 1 maand

Vanaf

€ 0,00

Duur

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De training Hoofd BHV Operationeel biedt je de vaardigheden en kennis om de vertaalslag te maken van BHV-beleid naar uitvoering. Tijdens deze praktijkgerichte training wordt de rol van hoofd BHV operationeel geoefend tijdens diverse realistische scenario’s met betrekking tot het verlenen van eerste hulp, het uitvoeren van een ontruiming en brandbestrijding. Ben je op operationeel niveau verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van de bedrijfshulpverlening in jouw organisatie? Dan is de training Hoofd BHV Operationeel een passende training voor jou. Tijdens de training wordt er gekeken of je de benodigde vaardigheden en kennis hebt ontwikkeld. Wanneer je de training met succes doorlopen hebt, dan ontvang je het certificaat Certificaat Hoofd BHV Operationeel van onze businesspartner 112BHV.

Doelgroep

De training Hoofd BHV Operationeel is bedoeld voor mensen die op operationeel niveau verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de BHV in een organisatie.

Aanpak

In de training Hoofd BHV Operationeel leert een hoofd BHV (of plaatsvervangend hoofd BHV) de benodigde kennis en vaardigheden om een praktische invulling te geven aan het BHV-beleid in de organisatie en de eigen organisatie te adviseren op het gebied van bedrijfshulpverlening.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

 

Hoofd BHV Operationeel

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure