Herhalingsprogramma ATEX 001

Verleng de geldigheid van je attest - 1 dag

Vanaf

€ 0,00

Opleidingsniveau

Trainingen

Meer informatie

Download brochure

Opleider

NCOI Veiligheid

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je in een explosiegevaarlijk gebied en verloopt je ATEX-attest binnenkort? Dan moet je opnieuw het IECEx-examen 001 afleggen. Het attest is namelijk 3 of 5 jaar geldig. Daarna verloopt het, omdat er over die periode veel verandert door gewijzigde wetgeving en/of normen.

Aanpak

Omdat je al veel kennis hebt, hoef je de volledige training niet helemaal opnieuw te volgen. Met de e-learningtraining in ons herhalingsprogramma kun je je kennis voor de lesdag ophalen en de nieuwe kennis tot je nemen. Omdat we de kennis eerst toetsen, hoef je alleen de kennis door te nemen die wat is weggezakt en die nieuw of veranderd is.

Nadat je thuis zelf de e-learningtraining hebt doorlopen, volg je nog een klassikale trainingsdag. Tijdens die dag neemt de docent in de ochtend alle vragen van de deelnemers en de belangrijkste onderwerpen voor het examen door. ’s Middags leg je het examen af. Als je daarvoor slaagt, is na deze dag je attest weer enkele jaren geldig.

Het bijzondere van dit herhalingsprogramma is de e-learning. Daarmee kun je alle stof al doornemen vóór de examendag. Wij zijn de enige opleider die dit aanbiedt in combinatie met het praktijkdeel waarin je de docent nog vragen kunt stellen voordat je het examen aflegt.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Doelgroep

Je hebt al eerder het IECEx-examen 001 afgelegd en dient een herhalingsprogramma te volgen om de geldigheid hiervan te verlengen.

 
Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Herhalingsprogramma ATEX 001

(0 lesbijeenkomsten)

  • Omdat je al veel kennis hebt, hoef je de volledige cursus niet helemaal opnieuw te volgen. Met de e-learningtraining in ons herhalingsprogramma kun je je kennis voor de praktijkdag ophalen en de nieuwe kennis tot je nemen. Omdat we de kennis eerst toetsen, hoef je alleen de kennis door te nemen die wat is weggezakt en die nieuw of veranderd is.

    Certificaat

    Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Herhalingsprogramma ATEX 001'.

Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties
Startmomenten & locaties

Opleidingsvarianten

  • Varianten: e-learning met klassikale trainingsdag
  • Dag: 1 dag van 09.00 uur tot 16.00 uur
  • E-learning: Afstandsstudie met contact en begeleiding op afstand
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Locatie- en arrangementskosten

Tijdens uw opleiding wordt gezorgd voor onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Herhalingsprogramma ATEX 001

Opleidingsniveau

Trainingen

Erkenningen

Meer informatie

Download brochure